Vineri,
27.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-1°C

Doi primari din Sibiu, decedați în două zile

Doi primari din Sibiu, decedați în două zile

Primarul PC din Șura Mică, Cornel Joarză a decedat ieri în urma unui infarct petrecut chiar în primărie. ” Am întrebat-o pe soția lui, era un munte de om, nu ne-am așteptat la așa ceva.  N-a băgat în seamă nimic, că-l doare ceva, că nu-l doare. Nu și-a mai revenit. N-a fost altceva nimic, n-a avut probleme”, a spus președintele PC Sibiu, Constantin Sofrone.

În această dimineață a decedat în București și primarul din Alma, social-democratul Ioan Feier. ”Azi dimineață m-a anunțat cumnatul dânsului că au încercat să-l resusciteze, în două rânduri, câte 30 de minute, dar n-a mai răspuns la nimic. Dânsul a făcut și un blocaj renal, i-a făcut și dializă aici, la Sibiu. Acum chiar cauza decesului nu vă pot spune, vom vedea după autopsie”, a declarat viceprimarul Eugen Fetean, cel care va prelua cel mai probabil atribuțiile de primar în comună.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus