Vineri,
30.09.2022
Cer Senin
Acum
22°C

FAN Courier investește într-un nou hub central. Oscilează între Sibiu și Cluj-Napoca

FAN Courier investește într-un nou hub central. Oscilează între Sibiu și Cluj-Napoca

Compania de curierat FAN Courier a investit anul acesta aproape 4,5 mil. euro în constucţia unui nou hub în Braşov, al doilea cel mai important după Bucureşti. Pentru anul 2016 FAN pregătește o nouă investitiție similară, Sibiul fiind luat în calcul, alături de Cluj-Napoca.

În prezent, FAN Courier este liderul pieţei de curierat din România și estimează pentru acest an afaceri de aproape 400 milioane de lei (circa 88,7 milioane de euro), în creştere cu 20% faţă de anul precedent.

”Compania estimează că anul acesta numărul trimiterilor efectuate va depăşi cifra de 25 de milioane, ceea ce înseamnă o medie de aproape 100.000 de comenzi zilnic”, scrie Ziarul Financiar.

„Încheiem anul 2015 cu un rezultat financiar care depăşeşte prognozele prudente de la începutul anului dar se înscrie în previziunile optimiste. Primele semnale că vom avea rezultate peste nivelul anticipat au venit chiar după primele trei luni ale anului iar avansul s-a datorat investiţiilor planificate. Revenirea pe creştere a  economiei şi a segmentului e-commerce ne fac săprivim optimişti către anul care urmează. Pentru 2016, estimăm un avans al afacerii de 10-15%”, a declarat Adrian Mihai, managing partner în cadrul FAN Courier.
”Cu această majorare, compania se îndreaptă către afaceri de 100 milioane de euro. În plus, compania se gândeşte să investească anul viitor într-un nou hub în Sibiu sau Cluj”, mai scrie sursa citată.

Sursa foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus