Luni,
27.06.2022
Ceata
Acum
13°C

Paula Seling în(cântă) noaptea de Revelion

Paula Seling în(cântă) noaptea de Revelion

Sibiu Big Band, Mihaela Pâţan, Ciprian Dancu, Romulus Cipariu şi Paula Seling sunt artiştii alături de care publicul din Sibiu pot încheia anul 2015 sau pot începe anul 2016. În 31 decembrie şi 1 ianuarie, la Sala Thalia, cu începere de la ora 18, va avea loc cea de-a 7-a ediţie a Concertului de Anul Nou, intitulată sugestiv “New Year`s Jazz”. Formatul inedit al acestei ediții a evenimentului evocă atmosfera de glorie a jazz-ului, într-o scenografie excepţională, susţinută de aranjamente muzicale spectaculoase.

Fenomenul de “big band” este unul destul de puţin cunoscut de către publicul sibian. Acesta este motivul petnru care, la iniţiativa Guilty Lemon şi Tromba Felix a luat fiinţă Sibiu Big Band. Ansamblul, alături de artişti de renume din România şi din străinătate, aduce pe scena muzicală sibiană acorduri de jazz de cea mai bună calitate din perioada 1920-1950. “Muzica jazz scrisă pentru Big Band este interpretată la nivel foarte ridicat de către muzicieni iar scopul ei este de a transmite energie publicului” a declarat Andrei Marcovici, percuţionist – Sibiu Big Band.

Biletele pentru Concertul de Anul Nou “New Year`s Jazz” au fost puse în vânzare în reţeaua Eventim (Librăria Humanitas, magazinele Orange Vodafone, Germanos) şi online, pe eventim.ro. Preţul unui bilet este de 75 şi 100 de lei.

Evenimentul este organizat de Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România.

Producător: Exces Music

Parteneri: Hotel Continental Forum Sibiu, Filarmonica de Stat Sibiu, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu

Parteneri media: Zile si Nopti, Magic FM, Profil Cultural, Mesagerul de Sibiu,SibiuNews.ro, Capitalcultural.ro, Hermannstadter Zeitung.

foto: adevarul.ro

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus