Sâmbătă,
19.06.2021
Parțial Noros
Acum
22°C

Înșelăciune cu cele sfinte. O cutie cu pretinse obiecte de la muntele Athos, vândută cu 500 de lei

Înșelăciune cu cele sfinte. O cutie cu pretinse obiecte de la muntele Athos, vândută cu 500 de lei

Un sibian a fost convins să cumpere o cutie în care un tânăr pretindea că sunt obiecte sfinte, de la muntele Athos.

Bărbatul, care locuiește în Tălmaciu, a fost abordat de un tânăr de 24 de ani, în gara CFR Podu Olt. Vânzătorul a fost extrem de convingător, din moment ce a obținut nu mai puțin de 500 de lei pentru cutia în care pretindea că sunt obiecte de cult, iar cumpărătorul nici măcar nu a desfăcut-o să se convingă.

Ajuns acasă, bărbatul a descoperit că în colet se aflau, de fapt, două cărţi, respectiv: „Mersul trenurilor” şi „Ghidul mânăstirilor din Romania”.

Înşelăciunea a avut loc în a doua zi a anului 2016. Tălmăceanul a sunat imediat la Poliţie. “La sediul Poliţiei Oraşului Tălmaciu s-au deplasat atât bărbatul care a sesizat fapta, cât şi persoana care i-a oferit coletul spre vânzare, respectiv un tânăr de 24 de ani, domiciliat în municipiul Bucureşti. Cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de înşelăciune”, se arată într+un comunicat din partea IPJ Sibiu.

Comentarii

4 comentarii

Geo

Acum 5 ani

“La sediul Poliţiei Oraşului Tălmaciu s-au ........ şi persoana care i-a oferit coletul spre vânzare" si a declarat: "eu sunt cel care eram cat pe ce sa comit o inselaciune, regret si ma autodenunt". Din ce comedia ati luat-o? Carnea se cumpara de la macelarie, ata de la mercerie iar obiectele de cult de la Biserica. Daca iei carnea din gara poti face trichineloza...
Raspunde

Volkischer Beobachter

Acum 5 ani

O stire de kkt!
Raspunde

@Beobachter

Acum 5 ani

Bist du sicher,mein Freund?:))))))))))))
Raspunde

Solomon

Acum 5 ani

O stire tip Radio Erevan!Daca stirea se confirma,cumparatorul trebuie pedepsit drastic:este mai idiot decat permite legea!Eu inteleg ca televiziunile si biserica lucreaza din greu la spalat creiere dar asta-i prea de tot!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus