Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

VIDEO – Violență în trafic, în față la mall. Oglindă ruptă și pumni

VIDEO – Violență în trafic, în față la mall. Oglindă ruptă și pumni

Doi șoferi s-a șicanat în sensul giratoriu din vecinătatea intrării în parcarea de la mall, unul dintre ei alegându-se cu o oglindă ruptă și câteva lovituri zdravene în mașină.

Imaginile au fost filmate de un alt participant la trafic, aflat în spatele celor doi.

În filmuleț se poate vedea cum cei doi șoferi au o neînțelegere în sensul giratoriu, primul oprindu-se în trafic, după care unul dintre cei doi decide să-și facă dreptate singur. Mai întâi este foarte aproape să-l lovească cu mașina pe primul șofer, după care îi blochează drumul și coboară din autovehicul. Vizibil nervos, acesta rupe oglinda retrovizoare, apoi lovește violent mașina celuilalt șofer.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu a declarat pentru Turnul Sfatului că filmulețul care surprinde întreaga scenă poate fi luat în considerare de către polițiști, dacă șoferul afectat depune plângere.

”Șoferul în cauză trebuie să depună plângere la poliție și dacă are un martor care a filmat ce s-a întâmplat imaginile respective pot fi luate în considerare ca probe”, a declarat Luciana Balteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
Filmulețul a fost postat pe site-ul de profil trafictube.ro și realizat de utilizatorul cristy_sb.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

39 comentarii

Dumitru

Acum 8 ani

Comportament pur de SIBIAN. Așa se procedează la ei în sat.
Raspunde

sibian

Acum 8 ani

..ala cu jeep-ul nu are toate tiglele pe casa .Omul e nu este din Sibiu si probabil nu a stiut pe unde sa iasa din giratoriu.Permis luat pana are dovada de la doctor ca e apt sa conduca un autovehicul.
Raspunde

io

Acum 8 ani

Sibianul perfect! Ghiolban, badaran, ... Sibian = Bucurestean cu fitze.
Raspunde

popa

Acum 8 ani

SALVAMONT scrie pe toyota, il gasiti usor, cereti o opinie de la SALVAMONT
Raspunde

Dani

Acum 8 ani

@Popa : Mai intradevar! Si ala care vrea sa deschida usa masinii Audi are pe el haine de salvamont. Daca si oamenii de munte au ajuns sa comporte asa atunci chiar ca nu mai avem nici o sansa.
Raspunde

...

Acum 8 ani

Eu vad altceva aici. Este un ciumpalac cu o masina alba (cel care iese din dreapta imbracat in negru cu palarie si traverseaza catre cei doi, care a provocat toata povestea. El asa a invatat sa se inscrie in giratoriu pe banda 1 si sa iasa la a 3-a sau a 4-a iesire. El a produs blocajul in giratoriu (nu stiu daca s-au si atins) dar era firesc ca cel de BV sa opreasca in situatia data. Cel cu SUV-ul dovedeste o prostie monumentala si el cand din pozitia in care se afla nu reuseste sa inteleaga ce se intampla si se repede ca un idiot sa il depaseasca si sa ii taie calea etc.
Raspunde

...

Acum 8 ani

Ce noroc are salvamontistul ca nu a intrat in vigoare noul cod rutier...
Raspunde

Geo

Acum 8 ani

Eu vad asa situatia,un nenormal in tragic plus doi invidiosi (sudisti probabil) care scriu aiurea pe aici, lasati internetcaffeul-ul din sat si mars dupa vreascuri ca iarasi bagati ger la noapte.
Raspunde

Calu

Acum 8 ani

Asa e in tara asta, se catalogheaza un oras interg sau reginune pentru un ghiolban. Prostia si cretinismul nu depind de locul in care te-ai nascut, ci de educatie.....
Raspunde

Calu

Acum 8 ani

Asa e in tara asta, se catalogheaza un oras interg sau reginune pentru un ghiolban. Prostia si cretinismul nu depind de locul in care te-ai nascut, ci de educatie.....
Raspunde

K.Samuel

Acum 8 ani

Ce cretin
Raspunde

ytrei

Acum 8 ani

rog opinia oficiala a salvamont de cine tine salvamont?
Raspunde

Hrubaru

Acum 8 ani

Educatia nu tine cont de zona geografica !!!terminati cu valceni sibieni olteni si etc !! Ghiolbanii sunt peste tot !!
Raspunde

neo

Acum 8 ani

O fi unu din lista de mai jos - http://salvamont.org/main/poteci/showsm_ro_id_20.html
Raspunde

Vicent

Acum 8 ani

Un cioban in adevaratul sens al cuvantului. Probabil avea si o tuica la bord meseriasul muntilor.
Raspunde

M

Acum 8 ani

Si legea e idioata....adica daca un dement iti distruge masina , Poliția nu se autosesizează ?militieni plătiți degeaba
Raspunde

LOL

Acum 8 ani

ce idiot esta mosu ala cu opel-ul alb... sta pe banda 1 in giratoriu si vrea sa ajunga la DEDEMAN
Raspunde

Dani

Acum 8 ani

Turnul Sfatului contactati Salvamont Sibiu. Mergeti pana la capat cu stirea.
Raspunde

un cititor

Acum 8 ani

Stimati comentatori, dpdv legal (al regulilor de circulatie), daca o masina circula pe banda 1, intr-un sens giratoriu, ARE prioritate. Cine este la un moment dat pe banda 2, ca sa iasa din sens, face 2 manevre: 1 - schimba banda PE 1 si TREBUIE sa acorde prioritate; 2 - iese de pe banda 1 si intra pe o banda de circulatie pe care isi continua drumul. Cine nu crede, sa NU acorde prioritate unei masini de pe banda 1 si o sa aiba o surpriza la asigurare ... :)
Raspunde

@un cititor

Acum 8 ani

sper ca nu lucrezi la asigurari sau la politie
Raspunde

un cititor

Acum 8 ani

Cat despre boul in haina rosie ... asa l-a facut "ma-sa". Pacat ca a dat peste un tantalau (cel din audi)...
Raspunde

@un cititor

Acum 8 ani

Nu este adevarat ce zici despre prioritatea aia a celui de pe banda 1. Individul din Opel sau ce va fi fost era inscris prost de la intrarea in intersectie! Sau vrei sa zici ca giratoriul nu e o intersectie? El ar fi avut prioritate in fata celui din BV doar daca voia si el sa iasa in aceeasi directie si nu exista acolo decat o banda la iesire. Atunci Audi-ul pierdea prioritatea. Dar numai in cazul iesirii pe o SINGURA banda. In nici un caz nu poti sa il discupli pe cel care desi voia sa faca stanga in intersectie s-a inscris pe banda 1.
Raspunde

...

Acum 8 ani

Cititorule, nu este deloc asa "dpdv legal". Omul cu masina alba (si palarie neagra) nu avea prioritate absolut deloc acolo. Era gresit inscris si ar fi trebuit sa iasa din giratoriu pe directia Milea (banda 1) ca sa nu incurce traficul. El a preferat sa forteze si a creat ambuteiajul cu pricina. Apoi se trezea sa mai si comenteze si a plecat ca si cum nici usturoi nu mancase
Raspunde

calin

Acum 8 ani

Domnule ... Cel cu palarie de pe banda 1 putea sa circule in giratoriu (fara sa schimbe banda) pina maine! Daca vrea sa iese din giratoriu, trebuie sa semnalizeze, sa se asigure si sa paraseasca giratoriul. Cel de pe banda 2 trebuie mai intai sa schimbe banda (cu tot ce implica asta: sa semnalizeze, sa se asigure si abia apoi sa treaca pe banda !), abia apoi sa paraseasca giratoriul.
Raspunde

nicolae

Acum 8 ani

precis Geo tu esti nenormal in tragic. la tine f este ca g.
Raspunde

Geo

Acum 8 ani

Nu,telefoanele astea inteligente baga de la ele din dictionar. Dar ele sunt aparate, dar tu?? Mai bine taceai..,
Raspunde

@un cititor

Acum 8 ani

@un cititor: sper ca nu lucrezi la asigurari sau la politie
Raspunde

ionescu ciprian

Acum 8 ani

NU ERA ALA BINE INSCRIS IN GIRATORIU DAR NICI NESIMTITU ALA DE SALVAMONTIST N-AVEA DREPTUL SA FACA CE A FACUT.SA I SE SUSPENDE PERMISUL 1 AN SI SA FIE DAT AFARA DIN SALVAMONT.CIPI
Raspunde

ionescu ciprian

Acum 8 ani

SA GASEASCA UN AMARAT DE PLANOR NU SUNT IN STARE...DA SA BATA BINE STIU :)) CIPI.
Raspunde

Mihai

Acum 8 ani

LA IESIREA DIN GIRATORIU CEI DIN BANDA 2 TREBUIE SA ACORDE PRIORITATE CELOR DIN BANDA 1.
Raspunde

fiatlux

Acum 8 ani

Asa sa fie atunci! :)
Raspunde

N'ai cu cine! Sibianul e prost si mandru!

Acum 8 ani

Poate daca si acela cu Audi era sibian scotea o arma si ii executa pe cei doi...in stil sibian! @hrubaru': sunt de acord cu afirmatia ta, insa ponderea needucatior, orgoliosi si efectiv tampiti depaseste de ceva ani ponderea oamenilor civilizati si normali in orasul asta. E deja o realitate! E foarte urat ce s-a intamplat si pun pariu ca nici macar nu s-au zgariat masinile pana sa apara gibonul. Ceea ce ma surprinde cel mai mult este atitudinea celui din opelul alb...traverseaza strada fara jena. Ce te faceai daca iti sare unu' asa in fata? Dar mai ales de ce sa participi la astfel de manifestari fara voie? Sau poate ar mai fi venit al patrulea si ii calcau direct pe cei doi ciobani: unul cu palarie altu' fara minte? Inca nu pot sa cred cele intamplate! C@pitala Culturala? Cu cine? Pentru cine? Dezamagire maxima in orasul asta! Ca sa ajungi la teatru mai intai trebuie sa supravietuiesti pana acolo!
Raspunde

Anonim

Acum 8 ani

Daca nu stiati, Sibiul este plin de olteni. Asa ca incetati cu comentarii asupra sibienilor. Ala de Brasov de ce s.a oprit in sens? Mi se pare ce el face figuri. De ce in ultimult timp in Sibiu sunt accidente provocate de oameni din alte orase? Incetati cu vorbe in nestire. Se trezesc unii destepti ca comenteze aiurea
Raspunde

...

Acum 8 ani

Priveste cu atentie si vei vedea ca brasoveanul se opreste din cauza unui nene cu un opel alb de pe banda 1 care nu stie sa circule in giratorii. E drept ca se vede destul de greu dar se vede. E acelasi nene care apare mai tarziu (ca pieton) imbracat in negru si cu palarie pe cap. O fi sibiul plin de olteni cum zici dar aici nu au fost implicati :)
Raspunde

danaila

Acum 8 ani

Cum poți să susții că incidentul a fost rezolvat amiabil când individul a plecat in trombă http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&p=ultora_local&s_id=153620 E clar că a fugit de la locul faptei-astă înseamnă faptă penală - distrugere, plus că din filmuleț constat niste abateri grave de la codul rutier-sunt curios poliția a văzut filmarea. Probabil că cel de la Salvamont s-a crezut pe una din pârtiile neomologate de la Bălea și a zis că face un ”slalom”, urcă pe bordură, să facă depășirea, depășire în intersecție etc
Raspunde

ionescu ciprian

Acum 8 ani

POLITIA AR FI TREBUIT SA SE SESIZEZE PRIMA SI SA I SUSPENDE PERMISUL INDIVIDULUI PENTRU CA L A BLOCAT IN TRAFIC PE BRASOVEAN IN STIL MAFIOT DAR ASA I LA NOI...O MANA SPALA PE ALTA...MAFIA INSTITUTILOR !!! DEMISIA HOTILOR !!! CIPI
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus