Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Deputatul Ovidiu Ganț îl va însoți pe premierul Dacian Cioloș la Berlin

Deputatul Ovidiu Ganț îl va însoți pe premierul Dacian Cioloș la Berlin

Deputatul FDGR, Ovidiu Ganț, îl va însoți pe premierul Dacian Cioloș în vizita oficială pe care acesta o va face la Berlin, în 7 ianuarie. „Pentru politica FDGR relația cu Germania a reprezentat întotdeauna o prioritate“, a declarat deputatul Ovidiu Ganț. „Am fost onorat să primesc invitația domnului premier de a-l însoți la Berlin. Doresc să-l susțin în demersul de extindere și aprofundare a relațiilor dintre România și Germania, atât la nivelul Guvernului federal, cât și al Bundestag-ului”, a mai spus deputatul.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, a precizat, miercuri, că delegația română va avea o întâlnire și cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei. "Va fi o întâlnire de lucru, un prânz de lucru cu cancelarul Angela Merkel. Vom avea o întâlnire cu comunitatea românească și cu Forumul româno-german care are reprezentanți la Berlin. Scopul este întărirea relațiilor bilaterale și de stabilire, clarificare a obiectivelor comune pe agenda europeană, sunt subiecte care au fost în discuție în această lună și la Consiliul European, legate de migrație, politică externă", a precizat Dan Suciu, citat de Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Executivului, vizita are o dimensiune mai redusă din punct de vedere economic deoarece, recent, vicepremierul Costin Borc a participat la un Forum de afaceri româno-german.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Alex

Acum 8 ani

Stiati ca indvidul Ovidiu Gant a votat in 2012 pentru legea amnistiei si gratierii!!! Uite pe cine am votat noi sibienii sa ne reprezinte in Parlament! Sa nu mai vorbim de olteni so moldoveni ca voteaza toti hotii ca si noi facem aceleasi greseli!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus