Marţi,
31.01.2023
Innorat
Acum
-0°C

Primăria Sibiu externalizează întreținerea toaletelor publice din oraș

Primăria Sibiu externalizează întreținerea toaletelor publice din oraș

Toate cele patru toalete publice din Sibiu vor fi curățate zilnic de către o firmă pe care Primăria Sibiu o va angaja în baza unui contract tocmai scos la licitație. Aproape 225.000 de lei, fără TVA, este valoarea estimată a contractului în baza căruia, timp de un an, firma desemnată câștigătoare va trebui să curețe și igienizeze în fiecare zi, timp de un an, toaletele publice din Parcul Tineretului, Parcul Astra, din Pasajul Dumbrava și toaletele amenajate în zidul cetății de pe strada Ocnei (în apropierea Podului Minciunilor). Cele patru toalete publice vor fi deschise zilnic, între orele 07:00 și 23:00, iar firma care va fi desemnată câștigătoare a contractului va trebui să efectueze în fiecare zi mai multe operațiuni, potrivit caietului de sarcini: de la aerisire și odorizare, la golirea coșurilor de gunoi, spălarea grupurilor sanitare cu peliculă antibacteriană, respectiv dotarea toaletelor cu hârtie igienică, săpun lichid, detergent, clor, saci menajeri etc. Termenul limită de depunere a ofertelor din partea societăților interesate de acest contract este 26 ianuarie 2016.

”Prestatorul are obligația de a asigura curățenia zilnică și întreținerea acesteia, de luni până duminică, în intervalul 07:00 – 23:00, de a retușa permanent grupurile sanitare, holurile și zonele cu frecvență mare de circulație, de a goli la interval de trei ore coșurile de gunoi”, prevedere din Caietul de sarcini al procedurii de atribuire

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus