Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Simpozion dedicat lui Mihai Eminescu și Zilei Naționale a Culturii

Anul acesta, 15 ianuarie este o zi cu dublă semnificaţie, pentru că se împlinesc 166 de ani de la naşterea celui supranumit „luceafărul” poeziei româneşti, Mihai Eminescu, dar este şi sărbătorirea Zilei Culturii Naţionale.

Astfel, pentru a sărbători acestă zi, la Şcoala de Aplicaţie pentru Unităţi Sprijin de Luptă „General Eremia Grigorescu” va avea loc simpozionul cu tema „166 de ani de Mihai Eminescu şi Ziua Culturii Naţionale”. „Vom desfășura un simpozion unde vor fi invitați din partea Universității „Lucian Blaga”, actori de la Teatrul Național „Radu Stanca”, precum și președintele Asociațiunii Astra. Vor fi prezentate lucrări științifice și vor fi recitate poezii chiar de actorii de la Teatrul „Radu Stanca”, spune căpitanul Ovidiu Oltean.

Evenimentul va avea loc joi, 14 ianuarie, începând cu ora 11.00 și este organizat în colaborare cu Universitatea „Lucian Blaga”, Asociaţiunea Astra şi Teatrul Naţional „Radu Stanca” din Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus