Luni,
28.11.2022
Partial Noros
Acum
7°C

Teatrul de Balet Sibiu revine în luna ianuarie cu trei spectacole

Teatrul de Balet Sibiu revine în luna ianuarie cu trei spectacole

„Gală de balet”, „Anna Karenina” și „Dincolo de dans” sunt cele trei spectacole din anul 2016, pe care Teatrul de Balet Sibiu le prezintă publicului sibian. Începutul de an îi găsește pe dansatorii de la Teatrul de Balet din Sibiu tot pe scena Cercului Militar, însă din luna martie, aceștia se vor întoarce cu spectacolele la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Momente din cele mai îndrăgite spectacole de balet vor putea fi văzute miercuri, 20 ianuarie, atunci când gala de balet aduce pe scenă fragmente din spectacolele „La fille mal gardée”, „Coppelia”, „Corsarul”, „Lacul Lebedelor”, „Don Quijote”, „Satanella”, dar și momente coregrafice neoclasice și contemporane din spectacole precum :„Trilogie Ionesco”, „Dincolo de dans”, „Anna Karenina”, „Caravaggio”, „Steps Between Steps”. În cadrul galei de balet de miercuri, 20 ianuarie 2016, va fi prezentat pentru prima dată în acest an baletul comic „Tura-Vura. Uvertura” – o coregrafie creată de Aleisha Gardner și Russell Hewey, ce aduce multă bună dispoziție publicului și care stârnește ropote de aplauze de fiecare dată când este prezentată publicului. În programul galei va fi prezentat în avanpremieră un moment coregrafic din spectacolul „Baiadera”, spectacol ce va avea premiera la TBS în acest an.

Biletele pentru primele trei spectacole din acest an au fost puse în vânzare și pot fi cumpărate online, de pe site-ul bilet.ro sau din punctul de vânzare situat în Centrul de InformareTuristică, Primăria Municipiului Sibiu, Piața Mare, intrarea F. Biletele pot fi rezervate, pentru 48 de ore, online, pe site-ul oficial al TBS www.sibiuballet.ro/bilete.

„Dincolo de dans” și „Anna Karenina”sunt spectacolele lunii februarie la TBS În luna februarie, TBS reia două spectacole neoclasice ce au avut premiera la finele anului 2015. Este vorba despre spectacolul „Dincolo de dans”- realizat de directorul Joffrey Ballet Concert Group New York, Davis Robertson – spectacol ce a avut premiera absolută în data de 14 octombrie 2015 și despre spectacolul „Anna Karenina”, în coregrafia maestrului coregraf Ioan Tugearu. Spectacolul „Anna Karenina”a avut premiera la TBS în data de 25 noiembrie 2015 și s-a dansat cu casa închisă. Pentru spectacolul „Dincolo de dans”, care propune o abordare coregrafică inedită, menită să aducă spectatorii mai aproape de dansatori și dincolo de bariera clasică a scenei, TBS recomandă publicului prezența la sala de spectacol cu o jumătate de oră înainte de începerea spectacolului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus