Miercuri,
29.11.2023
Partial Noros
Acum
-2°C

Florin Staicu, despre alianța UNPR – PSD la locale: Nici eu nu mai reușit să mă decid

Florin Staicu, despre alianța UNPR – PSD la locale: Nici eu nu mai reușit să mă decid

UNPR are două variante în perspectiva alegerilor locale: cu sau fără PSD. Președintele executiv al UNPR Sibiu, Florin Staicu, a declarat astăzi că și lui îi este greu să se decidă care formulă ar fi mai avantajoasă pentru UNPR. ”Avem o colaborare foarte bună și la nivel național și la nivelul județului Sibiu cu PSD și așteptăm o decizie luată la nivel central cu privire la participarea la alegerile locale din acest an. Fie vom participa pe liste comune, alături de PSD, fie pe liste separate. UNPR Sibiu și-a pregătit candidați în toate organizațiile din județ și încercăm să obținem un rezultat cât mai aproape de ține stabilită de UNPR la nivel central de 10%. (…) Sunt unii care preferă să meargă cu PSD, alții să mergem singuri. Cam jumătate – jumătate, mi-e greu să fac un calcul. Sincer, nici eu nu mai reușit să mă decid. Indiferent cum vom candida cred că rezultatele vor fi bune pentru UNPR”, a declarat liderul UNPR.

Florin Staicu susține că în situația în care se va merge la locale într-o alianță cu PSD, vor pune câteva condiții. ”Sunt localități unde avem șanse reale unde putem câștiga, și nu vorbesc prostii. Acești candidați, oricum vor face parte din setul de negocieri pe care le vom avea cu PSD, dacă vom candida împreună, pentru că vor fi localități unde vom insista să avem candidații noștri la primărie”, a declarat Staicu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Ptr un papagal

Acum 7 ani

Un neica nimeni....zero valoare...zero caracter
Raspunde

tudor

Acum 7 ani

ba tu te auzi ce spui esti ridicol, de fapt cum ai fost intotdeauna un lingau prapadit care ai fost milog la toate partidele sa nu uitam ce-ai facut in ministerul economiei, dosarul e gata
Raspunde

ionela

Acum 7 ani

staicu asta a colectat bani grei, adica mita, de la asa zisi militari la care le-a promis grade, adica el i facea generali, si/sau doctoranzi, altfel spus mita si traffic de influenta, asta e jobul lui, sa amintim ca pe nevastasa a plasat-o bine, intr-un serviciu al ministerului de interne......
Raspunde

alzara

Acum 7 ani

O parodie pernicioasa .Legea ar trebui sa permita doar aliante POSTelectotale ; altfel pragul electoral e ineficient ; vezi PC , UNPR care au functionat doar la remorca ineresată și apoo șantajată .Ia intrebați parlamentarii (?) sibieni (??) !
Raspunde

Delia Mateescu

Acum 7 ani

Sper sa va decideti si faceti lucrurile asa cum trebuie. UNPR ul este puternic!
Raspunde

Vasile

Acum 7 ani

Cu asemenea candidati, doar criogenia mai salveaza Romania.....
Raspunde

Teo

Acum 7 ani

un fripturist cum sunt atatia in politica
Raspunde

Bsi_Hermannstadt

Acum 7 ani

@Alin Bratu: Recitirea articolului inainte de publicare ar fi un mare plus. in orice comunicare scrisa, exprimarea corecta dpdv gramatical este esentiala; cu atat mai mult in jurnalism. Cu alte cuvinte, titlul este gresit "...Nici eu nu mai reușit să mă decid".
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus