Duminică,
03.07.2022
Cer Senin
Acum
18°C

Povestea studenților din Sibiu, care cu doi oameni de zăpadă au creat isterie pe internet

Povestea studenților din Sibiu, care cu doi oameni de zăpadă au creat isterie pe internet

Cât mai mulți îndrăgostiți care vor fi în Sibiu, pe 14 februarie, sunt chemați să se adune în centrul orașului, pentru a se săruta și a construi doi oameni de zăpadă înamorați.

Scopul este de a continua povestea oamenilor de zăpadă îndrăgostiți care au apărut duminică, într-o ședință foto pentru magazinul unei brutării sibiene, a declarat marți, pentru AGERPRES, studentul Tudor Popescu, inițiatorul campaniei publicitare.

"Suntem șase studenți de la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din Sibiu care am făcut o ședință foto pentru magazinul de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din Sibiu, având scopul de a transmite clienților companiei că sunt importanți și, de aceea, compania a dorit să-i motiveze să zâmbească și să se iubească. Fotografia face parte dintr-o poveste pe care vă invităm să o descoperim împreună. Această idee nu a fost inspirată din reclama britanicilor de la John Lewis", spune Tudor Popescu.
Practic, cei șase studenți la Facultatea de Comunicare și Relații Publice, împreună cu un elev venit din Germania, la Sibiu, Florian Messing s-au gândit duminică la amiază, să fotografieze magazinul unei brutării din centrul istoric al Sibiului, însă într-un mod original. Așa că au construit timp de două ore, doi oameni de zăpadă îndrăgostiți, care se sărută, îmbrățișându-se.
"Florian a construit singur în mare parte bulgării pentru oamenii de zăpadă, noi ceilalți șase studenți l-am ajutat, am venit cu detaliile. Cei doi oameni de zăpadă din fotografia de pe Facebook au cam un metru înălțime", a explicat Tudor Popescu.
Potrivit acestuia, pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, cei șase studenți care dețin o firmă de publicitate, doresc să continue campania publicitară. Aceștia vor să construiască împreună cu alți tineri îndrăgostiți din Sibiu, doi oameni de zăpadă mult mai mari, îndrăgostiți, ocazie cu care brutăria sibiană dorește să lanseze un produs nou.
"Noi vrem, pe 14 februarie, să chemăm toți îndrăgostiții din Sibiu în centrul orașului, să facem doi oameni de zăpadă îndrăgostiți. Vrem ca îndrăgostiții să se sărute și să se îmbrățișeze, lângă oamenii de zăpadă. Dacă nu o să avem suficient de multă zăpadă la Sibiu pe 14 februarie, doresc să merg la Păltiniș, de unde să aducem zăpadă ca să facem oamenii de zăpadă îndrăgostiți", a anunțat Tudor Popescu.
Întrebat de corespondentul AGERPRES unde au dispărut cei doi oameni de zăpadă îndrăgostiți, care au apărut duminică, Tudor Popescu a explicat că "el crede că au fost furați".
"Și noi am fost surprinși. Multă lume s-a fotografiat cu oamenii de zăpadă făcuți de noi. Noi am început să facem oamenii de zăpadă duminică la ora 14.00, am terminat ședința foto la ora 17.00, ne-am dus să bem un ceai și când ne-am întors nu mai erau, cred că i-au furat", este de părere Tudor Popescu.
Fotografia oamenilor de zăpadă din reclama din Sibiu a fost apreciată de sute de internauți de pe rețeaua de socializare Facebook.

student oameni de zapada

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus