Miercuri,
25.05.2022
Acum
0°C

Prima victorie la Turneul Campioanelor. Andreea Dragoman nu i-a dat nicio şansă indiencei Kamath Archana

Prima victorie la Turneul Campioanelor. Andreea Dragoman nu i-a dat nicio şansă indiencei Kamath Archana

Andreea Dragoman, cea mai bună sportivă a judeţului Sibiu din ultimii doi ani, se află în India, la Turneul Campioanelor de tenis de masă –  ITTF World Junior Circuit Finals, care are loc între 22 şi 24 ianuarie.  

Turneul Campioanelor reuneşte cele mai bune 16 junioare din lume, care s-au calificat prin rezultatele bune înregistrate la Open-uri în anul 2015. Cele 16 sportive sunt repartizate în patru grupe. Andreea Dragoman face parte din grupa 4, alături de franţuzoaica Chasellin Pauline, brazilianca Nakada Leticia şi indianca Kamath Archana Girish. În urmă cu câteva minute, Andreea Dragoman şi-a câştigat primul meci din grupă, după ce a învins-o pe indianca Kamath Archana, scor 4-2.

“Mi-aş dori să intru, prima dată, pe tabloul primelor opt.  Este un turneu foarte greu pentru că toate sunt printre primele din clasamentul mondial. Cunosc doar câteva dintre jucătoare, ţinând cont că până acum am jucat la cadeţi. Nu a fost un meci uşor cu indianca, însă cele două victorii pe care le-am obţinut cu ea înaintea partidei mi-au dat încredere că pot să o înving şi acum. Și am reuşit!”, susţine Andreea Dragoman, pentru turnulsfatului.ro.

Sportiva din Mediaş se află la primul ei sezon la juniori, după ce anul trecut a făcut un sezon fără cusur la cadeţi, terminând anul pe primul loc în Europa.

foto: facebook personal

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus