Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
34°C

De vis: meci pentru finala Turneului Campioanelor. Andreea Dragoman e în semifinale după meciul epuizant contra unei spanioloaice de origine asiatică

De vis: meci pentru finala Turneului Campioanelor. Andreea Dragoman e în semifinale după meciul epuizant contra unei spanioloaice de origine asiatică

Andreea Dragoman s-a calificat în semifinalele Turneului Campioanelor la tenis de masă – World Junior Circuit Finals, care are loc în India. Sportiva medieşeancă a avut un meci extrem de epuizant în sferturile de finală, unde a reuşit să o învingă pe spanioloaica de origine asiatică Zhang Xuan, scor 4-3.

A fost un meci solicitant, în care a trebuit să rămân concentrată la fiecare punct. Am încercat încă din startul meciului să nu o las pe ea să conducă schimbul. Am încercat să lovesc eu prima. Mai jucasem o singură dată cu ea, în 2014, la Top 10 din Franţa. Am cerut sfaturi şi de la Adina Diaconu, care a fost cu ea în grupă 1, şi mi-a trimis mesaje şi domn profesor (n.r. Gheorghe Vaida, antrenorul ei de la echipa de club CS Romgaz Mediaş) pentru că el s-a uitat în detaliu la meciul meu de atunci. Mi-a zis să mă pregătesc după serva mea, să încep cu atac, şi să ţin mâna sus când serveşte ea, să dau repede”, explică Andreea Dragoman, pentru turnulsfatului.ro.

Andreea Dragoman joacă, mâine, de la ora 10:45 a României, pentru un loc în finală. Cea mai bună sportivă a judeţului Sibiu o va întâlni pe jucătoarea din Hong Kong ZHU Chengzhu, care a trecut în sferturi de japoneza KIHARA Miyuu,  cu scorul de 4-2.

Finala ar putea fi 100% românească. În cealaltă semifinală se află o altă româncă, Adina Diaconu. “Ar fi frumos să jucăm amândoua finala!”, exclamă Andreea.

foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus