Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Mitropolitul Ardealului este chemat marți în fața Comisiei de Etică a ULBS

Mitropolitul Ardealului este chemat marți în fața Comisiei de Etică a ULBS

Cartea "Iubirea milostivă și mântuitoare", a lui George Becali, alături de alte trei lucrări scrise de foști deținuți, vor fi analizate marți, la Comisia de Etică a Universității "Lucian Blaga" din Sibiu (ULBS), unde au fost chemați și cei patru profesori universitari care ar fi coordonat aceste opere, potrivit purtătorului de cuvânt al universității, Teodor Boantă.

"Iubirea milostivă și mântuitoare" ar fi fost realizată cu ajutorul unor călugări de la un schit de la Muntele Athos, au declarat luni, pentru AGERPRES, surse oficiale.

Marți, la Comisia de Etică a ULBS a fost chemat și mitropolitul Ardealului, Laurențiu Streza, considerat coordonatorul cărții lui Becali.

Mitropolitul Ardealului a trimis deja un document scris, a precizat, pentru AGERPRES, Teodor Boantă, purtătorul de cuvânt al ULBS.

Comisia de Etică a ULBS a convocat marți, de la ora 9,00, patru profesori universitari, care ar fi coordonat științific lucrări ale unor deținuți. Din cei patru, se pare că doi profesori convocați la Comisia de Etică au anunțat că nu se pot prezenta, invocând diverse motive personale.

Printre cei supuși atenției Comisiei de Etică, se numără Laurențiu Streza, mitropolitul Ardealului și fost decan al Facultății de Teologie, și Valentin Petrescu, prodecanul Facultății de Inginerie din Sibiu.

"Comisia de Etică a ULBS se va reuni pe 26 ianuarie și va analiza cazurile a patru profesori universitari: conferențiar universitar doctor inginer Mirela Stanciu de la Facultatea de Științe Agricole, Industrie Alimentară și Protecția Mediului, profesorul universitar doctor inginer Gligor Ciortea, directorul general al Departamentului pentru Învățământ la Distanță și Frecvență Redusă, profesorul universitar doctor inginer Valentin Petrescu, de la Facultatea de Inginerie și profesorul universitar doctor Laurențiu Streza de la Facultatea de Teologie. La Comisia de Etică vor fi prezenți toți cei implicați să își susțină punctul de vedere", a explicat purtătorul de cuvânt al ULBS.
becali

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Zorro

Acum 8 ani

Parca d-na tehnocrata Pruna vroia sa treaca la masuri drastice si draconice pentru cei care au favorizat clientela de elita a puscariilor romanesti sa scape mai repede de pedeapsa, scriindu-le cartile. Sa vedem masurile....la Sf Paste a cailor.....asta-i justitia romaneasca.
Raspunde

alzara

Acum 8 ani

In 26 ian Universitatea Rosie isi va da masura pravoslavnica .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus