Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Gaz Metan Mediaș a plecat în cantonamentul din Turcia. Medieșenii își cunosc primul adversar

Gaz Metan Mediaș a plecat în cantonamentul din Turcia. Medieșenii își cunosc primul adversar

Gaz Metan Mediaș a plecat, ieri dimineaţӑ, în cantonamentul extern din aceastӑ iarnӑ . Timp de 12 zile, pânӑ pe 15 februarie, trupa lui Leo Grozavu se va pregӑti în Antalya (Turcia).

Medieșenii anunţӑ cӑ vor disputa 5-6 meciuri de verificare, însӑ deocamdatӑ nu-și cunosc toţi adversarii, ci doar pe Akzhayik Uralsk, echipă din prima ligă din Kazakhstan, formaţie cu care vor juca vineri, 5 februarie.

"Vor fi 11 zile pline de pregătire în care vom încerca să facem măcar cinci jocuri amicale. Dacă vom reuşi să facem cinci jocuri nu e rău, dacă vor fi şase e şi mai bine. E adevărat că până acum nu am reuşit să avem contacte cu cei de acolo pentru că nu ştiam dacă plecăm şi era destul de dificil de făcut acele jocuri amicale. Eu sper că vom reuşit cu cei care ne organizează şederea să nu întâmpinăm dificultăţi. Să avem măcar adversari cu care să putem să ne confruntăm şi să vedem la ce nivel suntem la momentul acesta, unde mai avem de muncit, unde de reglat", a spus, citat de Nova TV, antrenorul Leo Grozavu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus