Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Vremea la Sibiu: averse izolate și temperaturi de până la 11 grade Celsius

Vremea la Sibiu: averse izolate și temperaturi de până la 11 grade Celsius

Dacă luna februarie a început cu o vreme mult mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă, în weekend ea se menține la Sibiu, unde se vor înregistra temperaturi maxime de până la 8-9 grade Celsius, cu posibile averse izolate.

Potrivit meteorologilor, cerul va fi senin, iar posibile averse izolate de ninsoare se pot înregistra vineri și duminică.

Pe parcursul următoarei săptămâni, deși vor marca o scădere uşoară şi treptată, maximele termice vor fi în continuare mai ridicate decât mediile climatologice ale perioadei, până la 11 grade Celsius. Temperaturile minime vor avea valori medii de 1-2 grade Celsius în primele nopţi, iar în restul intervalului vor fi în general negative, până la -6 grade.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus