Luni,
18.10.2021
Ploi Scurte
Acum
8°C

Concentraţi pentru calificare. Dan Fleșeriu, înaintea meciului important cu Gaz Metan: ”Nu există altă variantă, în afara victoriei”

Concentraţi pentru calificare. Dan Fleșeriu, înaintea meciului important cu Gaz Metan: ”Nu există altă variantă, în afara victoriei”

CSU Sibiu poate tranșa calificarea în prima grupӑ valoricӑ, cu douӑ etape înainte de finalul sezonului regulat, dacӑ învinge, pe teren propriu, formaţia CS Gaz Metan Mediaș. Sibienii sunt conștienţi cӑ este cel mai important meci de pânӑ acum și își doresc ca la finalul celor 40 de minute sӑ sӑrbӑtoreascӑ accederea în grupa 1-6 și automat revenirea în play-off, dupӑ ce în sezonul trecut au ratat acest obiectiv.

”Urmează un meci în care va trebui, obligatoriu, să jucăm la victorie. Este meciul care ne poate califica în prima grupă valorică. Ne-au ajutat puțin și rezultatele celorlalte echipe și, dacă reușim să câștigăm acest meci, suntem calificați în primele 6. Nu există altă variantă, în afara victoriei, în modul de abordare al acestui meci. Vom vedea dacă reușim să facem și un meci bun. Mediașul are jucători cu aruncare foarte bună de la distanță, practică o apărare destul de bună, dar nu sunt constanți, timp de 40 de minute, iar noi trebuie să valorificăm acest lucru. În meciul pe care l-au avut cu Steaua au fost aproape pe final, deși înainte cu două minute Steaua conducea cu 12 puncte. Asta înseamnă că nu renunță niciodată și că trebuie să avem atenție mărită timp de 40 de minute, până se termină meciul. Ei ne-au demonstrat acest lucru și în meciul de la ei acasă (nr.din tur) când noi am condus cu 20 de puncte, iar la final au revenit și am câștigat la diferență mai mică. Legat de lotul nostru, avem ceva probleme medicale după ultimul meci, dar sper să putem folosi toți jucătorii, nu așa cum s-a întâmplat la Craiova”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al CSU Atlassib Sibiu.

În opinia mea, meciul cu Mediașul este cel mai important de până acum, din campionat, pentru că o victorie ne aduce cu siguranță calificarea în primele 6 echipe. Va fi un meci greu, pentru că și ei joacă sub presiune, au nevoie de această victorie. Noi suntem motivați să câștigăm și cred că vom face un meci bun. Suporterii noștri trebuie să țină cont că este un meci foarte important și că avem nevoie de susținere lor, așa că îi rugăm să vină la sală”, a spus Georgian Păun.

În tur, CSU Atlassib Sibiu au învins, pe terenul lui Gaz Metan Mediaș, scor final 84-74. Meciul de sâmbătă, 6 februarie, începe la ora 18:00 și nu va fi televizat.

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus