Joi,
30.06.2022
Cer Senin
Acum
19°C

Sondaj neconcludent. PSD Sibiu caută în continuare un candidat

Sondaj neconcludent. PSD Sibiu caută în continuare un candidat

Președintele organizației municipale a PSD, Gheorghe Suditu, a anunțat că sondajul de opinie efectuat de social democrați luna trecută nu este concludent. Așa că au luat decizia de a mai face alte două cercetări sociologice la nivelul orașului, pentru a găsit cea mai bună variantă pentru alegerile locale. ”Rezultatele sondajului nu au fost concludente. Vom mai face un set de sondaje în lunile martie și aprilie. În luna aprilie vom da publicității numele candidatului”, a declarat pentru Turnul Sfatului, Gheorghe Suditu, președintele organizației municipale Sibiu a PSD.

Suditu, a anunțat la începutul lunii ianuarie că organizația locală a PSD este aproape de a găsi candidatul ideal. ”Noi suntem acum în perioada unui sondaj de opinie. La final vom comunica numele cu care PSD Sibiu va ataca alegerile locale. La finalul săptămânii viitoare se va încheia acest sondaj”, a declarat Gheorghe Suditu în 7 ianuarie.

În sondajul comandat de liberali, prezentat luna trecută, actualul prefect, Ovidiu Sitterli, era mai bine cotat decât orice variantă propusă de liberali cu peste 10,5%, față de cel mult 7,6%, cât ar obține cel mai bine cotat candidat PNL.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Lascu

Acum 6 ani

PSD Sibiu, daca vrea sa se bata cu Astrid sasoaica, trebuie sa convinga un om foarte cunoscut in Sibiu si care sa nu fi avut culoare politica in trecut; deasemenea, acel om trebuie sa fi realizat ceva pana acum, sa faca dovada ca a stiut sa faca ceva; nu mai avem nevoie de indivizi care promit ca daca vor fi alesi vor face "marea cu sarea"...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus