Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Accident la ieșirea din Șura. O șoferiță a intrat pe contrasens

Accident la ieșirea din Șura. O șoferiță a intrat pe contrasens

Șoferii care veneau în această dimineață la muncă în Sibiu, din zona Slimnic-Mediaș, au avut de așteptat în coloană. Traficul s-a desfășurat pe o bandă, alternativ, din cauza unui accident care s-a produs la kilometrul 9 pe DN14, la ieșirea din Șura Mare, spre Sibiu.

Accidentul s-a produs din vina unei șoferițe de 30 de ani din Mediaș. Aceasta circula cu viteză prea mare, iar într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens și s-a izbit cu un autoturism condus regulamentar de un șofer de 38 de ani, din Sibiu.

Șoferița a fost rănită și transportată la spital, în urma accidentului.

Evenimentul pare tras la indigo cu un alt accident, care a avut loc în aceeași zonă, la începutul acestei luni. Atunci, tot o șoferiță a intrat pe contrasens și s-a izbit de un TIR. femeia și fiica ei de 3 ani au fost rănite. Șoferii care circulau atunci pe șosea - tot la ora 8, cea mai aglomerată oră a dimineții - au atras atenția că drumul este acoperit cu o mâzgă foarte alunecoasă.

Foto: Info Trafic Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

Arsilen

Acum 8 ani

@ Autorului: shi fashi bre? hisiti din Chisinau? sau Bacau? Shiteste mai cu indelednicire shi hai scris ca ''Siferu de 38 de ani'' e defapt SOFER :)
Raspunde

Sergio L.

Acum 8 ani

Autoritatile ce pazesc !! Sa largeasca drumul pe portiunea respectiva si sa puna un parapet despartitor intre sensurile de mers unde este curba ! Solutia este foarte simpla si se poate realiza daca exista bunavointa si cineva din primarie se pune la treaba ! Pana cand sa moara oameni cu zile din cauza ca nimeni nu isi face treaba ! Ne intrebam mirati cum de la altii se poate ? Simplu, sa luam exemplul ungurilor macar (vecinii nostri) care stau foarte bine la drumuri si autostrazi ! Romania trezeste-te !
Raspunde

vasilica

Acum 8 ani

Ptr sergio. Da, sa puna si niste burete pe margine si o saltea ptr prosti, sa scrie aici e loc de dat cu capu. Du-te ba baiatule si spalate cu apa rece. Daca largeste drumul si pune parapeti inseamna ca trebuie sa circuli in curba cu 100 si sa nu respectam regulile de circulatie. Ai auzit de condus preventiv? Toti prostii au luat permisul . Aici se vede ce bine conducem. In curba de aici in cea de la tarnava si de la intrare in medias sunt cele mai multe accidente. Pe drum drept tot i diotul stie sa mearga. In curba si pe drum alunecos se vede experienta.
Raspunde

Laur

Acum 8 ani

Femei la volan..
Raspunde

M

Acum 8 ani

Sergio L. Sa inteleg ca ai circulat doar pe autostrada in Ungaria. Daca te dai jos de pe autostrada e tot ca la noi de bun/rau drumul.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus