Joi,
05.08.2021
Cer Senin
Acum
16°C

FC Hermannstadt a reușit a doua victorie în cantonamentul de la Balta Albӑ

FC Hermannstadt a reușit a doua victorie în cantonamentul de la Balta Albӑ

FC Hermannstadt, liderul neînvins al Ligii a IV-a din judeţul Sibiu, a câștigat și al doilea amical din cantonamentul de la Balta Albӑ. Sibienii s-au impus cu scorul de 4-3 (3-2) în faţa echipei locale AS Balta Albӑ, dupӑ ce au câștigat și prima confruntare dintre cele douӑ echipe (scor 1-0).

Jean Gavrilă și staff-ul sӑu au folosit următorii jucători, în prima reprizӑ: Zăvoi M., Simion I., Bӑra G., Genescu R., Mărginean A., Trohin C., Câmpean A., Tătar D., Greavu A., Tineiu C. şi Seiwerth C.

În a două repriză au evoluat: Zăvoi M., Birza, Macrea R., Strӑulea A., Avram R., Vlaic D., Rodean C., Drăguşin C., (Bigu A. min.70), Bigu L., Osogo E., şi Rogozan S.

Pentru sibieni au marcat Tineiu C. (min. 16), Greavu A. (min. 36), Seiwerth C. şi Vlaic D. (min. 82).

Vizualizari: 1133

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

Unul

Acum 5 ani

Felicitări!!!! Sunt curios care e strategia Doamnei Fodor fata de activitatea sportiva din Municipiul Sibiu. Din păcate în perioada Johannis s-a prăbușit total pentru ca pur Si simplu omului nu-i plăcea Si nu avea nici interes. E rușinos sa trist sa vedem ce a ajuns Sibiul în materie de activitate si tradiție sportivă. Cu baze sportive în paragina, cu o finanțare putina si proasta data cu precădere la evenimente de tip Piata Mare sau la sporturi de nisa s-a ajuns aici.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus