Joi,
16.05.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Week-end greu pentru polițiștii sibieni. 7 infracțiuni surprinse în flagrant

Week-end greu pentru polițiștii sibieni. 7 infracțiuni surprinse în flagrant

Polițiștii sibieni muncesc în acest sfârșit de săptămână și desfășoară mi multe acțiuni suplimentare, urmărind siguranța cetățenilor, prevenirea faptelor antisociale și până la trafic.

Astfel, peste 230 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu au acționat ieri pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru siguranța rutieră.

”Polițiștii de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, investigarea fraudelor, arme, explozivi și substanțe periculoase au desfășurat 127 de acțiuni și controale pe raza întregului județ, atât în mediul urban, cât și în mediul rural. În urma acțiunilor organizate, polițiștii sibieni au legitimat 494 de persoane, au constatat 7 infracțiuni, toate în flagrant, au identificat 7 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni și au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea”, au explicat reprezentanții IPJ Sibiu.
Totodată, polițiștii sibieni au aplicat 301 sancțiuni contravenționale, au reținut 10 permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 87.815 lei, iar valoarea bunurilor confiscate este de 21.552 lei.

Din totalul sancțiunilor contravenționale, 207 au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere, din care 22 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Lucka

Acum 8 ani

Oare de ce nu muncesc in fiecare zi ??? Rar vezi un politist pe strada ... Exceptind pe cei cu radar ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus