Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

450 de sibieni legitimați de Poliție într-o singură zi. Amendă record de 45.000 de lei

450 de sibieni legitimați de Poliție într-o singură zi. Amendă record de 45.000 de lei

Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu a scos peste 170 de polițiști în stradă, numai în cursul zilei de ieri, cu scopul de preveni și combate fapte antisociale, pentru ordine și pentru siguranța rutieră.

În urma acțiunilor organizate, polițiștii sibieni au legitimat 445 de persoane și au constatat 6 infracțiuni, din care 2 în flagrant.

Astfel, polițiștii de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, investigarea fraudelor, arme, explozivi și substanțe periculoase au desfășurat 77 de acțiuni și controale pe raza întregului județ, atât în mediul urban, cât și în mediul rural.

Totodată, polițiștii sibieni au aplicat 203 sancțiuni contravenționale, au reținut patru permise de conducere și au retras trei certificate de înmatriculare.

Cele mai multe sancțiuni, 123, au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere, dintre care 62 au fost aplicate conducătorilor auto care au depășit regimul legal de viteză. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 104.825 lei, iar valoarea bunurilor confiscate este de 12.974 lei.

”Spre exemplu, în urma controalelor efectuate la sediul unei societăți comerciale din municipiul Sibiu, polițiștii de la investigarea criminalității economice au depistat 500 kg de produse expirate (ouă, produse lactate, mezeluri, pește, conserve de carne, ciocolată ș.a.) oferite de reprezentanții societății spre vânzare. Produsele expirate au fost indisponibilizate iar administratorul societății a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 45.000 de lei”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus