Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Astra Film Cinema prezintă filmul The Wolfpack

Astra Film Cinema prezintă filmul The Wolfpack

Dacă ați ratat la Astra Film Festival 2015 cel mai de succes film al anului, aveți ocazia să-l vedeți la Astra Film Cinema joi, 18 februarie de la ora 19:00. Filmul prezintă povestea a șase frați frați izolați timp de 14 ani într-un apartament în centrul New York-ului!

Îți poți închipui întreaga ta copilărie petrecută între pereții unui apartament din centrul New York-ului, vizionând film după film fără niciun contact cu realitatea? The Wolfpack în regia lui Crystal Cassell surprinde microuniversul familiei Angulo plasat într-un apartament în Manhattan, unde 6 frați sunt izolați de restul lumii de către tatăl lor care a decis că trebuie să-i protejeze de societate interzicându-le să părăsească apartamentul în care locuiesc. În schimb, le-a dat undă verde la colecția sa de blockbustere, așa că tinerii își petrec zilele vizionând și revizionând filme la nesfârșit. Scenele preferate sunt reconstituite între pereții locuinței de cei 6 frați, dar nu înainte de a-și confecționa costumele și decorurile din ce au la îndemână. Fără nicio percepție a realității aceștia îmbracă costumele personajelor pe care le interpretează atunci când tatăl lor le permite pentru prima dată să iasă împreună și să colinde străzile metropolei. „Un film pe care trebuie să-l vezi ca să crezi că așa ceva este posibil”, scria publicația Toronto Star.

Prețul unui bilet este de 6 lei, iar acestea se vor pune în vânzare cu 30 de minute înainte de începerea proiecției.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus