Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Pârtia Oncești, scoasă la licitație anul viitor

Pârtia Oncești, scoasă la licitație anul viitor

În luna august 2017 expiră contractul de închiriere a pârtiei Oncești, iar primarul comunei Poplaca anunță o nouă licitație, anul viitor.

”În luna august 2017 expiră contractul de închiriere. Vom organiza o licitație publică pentru un nou contract”, a anunțat primarul Cornel Surdu.

”Din informațiile mele, contractul nu expiră anul viitor. Altceva nu am ce comenta”, susține Ioan Boța, investitor la pârtia Oncești.

Andy Fazekas, reprezentant al Arenei Platoș, spune că o eventuală participare la licitație, pentru lărgirea pârtiilor actuale nu poate fi pusă în discuție acum.

”Nu știm ce se va schimba, ce proiecte vom avea, vom vedea la momentul respectiv. În acest moment, noi nu ne gândim să intrăm la următoarea licitație”, a declarat Fazekas.

În ultimii ani, investitorul de la pârtia Oncești a făcut o serie de investiții. Telescaunul a fost modernizat în anul 2011, iar din anul 2013, pârtia a fost dotată cu tunuri de zăpadă și s-au construit două ”apresski-uri”, unul la baza pârtiei, iar celălalt în vârful pârtiei, la staţia de sosire.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

10 comentarii

Daniel

Acum 8 ani

"investitiile" (care oricum sunt minimale si de rahat-2 tunuri pt decor) au inceput doar cand a aparut competitia (Arena Platos), restul a fost doar profit in buzunarul lui puiu bota !
Raspunde

K.Samuel

Acum 8 ani

Cam degeaba au pus tunurile daca nu le folosesc si nici cu ratracul cu niveleaza partia. Am fost pe -15ºC la schi, si in loc sa mearga tunurile la maxim, ca sa fie zapada si pentru perioada mai calda, tunurile erau oprite si in unele zone de pe partie erau si pietri. E foarte trist, pentru ca la Platos sunt partiile destul de mici, si daca-r fi fost bine pus la punct Oncestiul, ar fi fost o alternativa.
Raspunde

Odin

Acum 8 ani

Mai bine va orientați spre sporturi estivale, ștranduri, etc. În ultima vreme, iarna-i ca vara!
Raspunde

Paltinis

Acum 8 ani

La cata zapada da Doamne Doamne peste noi s-ar putea sa nu mai intereseze pe nimeni partia ptr schi. Poate ceva ciobani cu oi....sau?
Raspunde

psd kkt

Acum 8 ani

asta-i bota libertatea praf, oncesti praf, parca si victoria tot praf
Raspunde

Biliboc

Acum 8 ani

La ce caracter are Primarul din Poplaca, nu m-as mira sa joace iarasi la 2 capete...
Raspunde

Nicola Horea

Acum 8 ani

Lasa de dorit Bota asta cu Oncestiul lui cu tot. A investit intr-un bar in varf la Oncesti si duminica in ianuarie tot in cocina de la baza partiei am baut cafeaua la pret de Hilton. Asta n-are nimic de-a face cu turismul. Cu schiul e chiar paralel. Poate ii place schiul pe iarba si pietre si doreste sa ni-l impuna si noua.
Raspunde

calu

Acum 8 ani

Asa e cand afaceri bune sunt conduse de coafeze si menajere. Astia nu au putere financiara sa faca investitii, au falimentat tot ce au avut. Cu "ajutorul" vremii, o sa falimenteze si afacerea asta. E bine, ca poate vin altii care stiu ce trebuie facut, nu niste amatori. Pana atunci, Austria sau Bulgaria e alternativa. Oricum preturile sunt la fel. La ce munti avem, e o rusine ca sunt doar 2 km de partii in judet.
Raspunde

me323

Acum 8 ani

Lasa, mergeti la mizeria aia de Platos, ca are niste partii fenomenale. 700m lungime, care ii cobori in 20 de secunde, cozi la teleski, aglomeratie, nema parcari si preturi de top. 60/zi in conditiile in care la sureanu/vidra skiezi ca lumea cu 90 ron/zi. Sa nu zic despre gondolele oltenilor care fac asteptarea la o coada de sute de oameni sa nu dureze mai mult de 10 minute. La oncesti daca s-ar investi totusi intr-un transport mai competitiv (telescaunele se misca incet), ar da clasa Platosului fara nicio problema. Nu e asa aglomerat, acum au pus si un abonament decent: 70 ron pe 10 ore, partia e mia lunga, simti totusi ca, cobori, nu te trezesti jos cand nici nu te-ai pus bine pe placa/ski. Schimbate telescaunele si continuata partia cu cea de jos si gata statiunea. Ma dispera aburitorii aia de au Platosul, pentru conditiile de ski execrabile (derdelusul de la bunica e mai lung decat partiile lor jenante) si pentru faptul ca sunt asa mandri de vrajaeala aia de complex de zici ca mergi in austria, nu sa cobori o partie penibila in 20 de secunde. Iar pretul, sa nu mai zic.
Raspunde

me323

Acum 8 ani

Desi m-am nascut si locuiesc aici - asta ca sa nu aud eternele comentarii referitoare la fratii de peste olt :)), trebuie sa recunosc faptul ca sibiul este un catun: - partie de ski - platos - am scris mai sus, jenanta. Oncesti - potential, dar cred ca are niste admini comunisti care nu fac nimic - bazin: neptun - gluma. Aria: o cada mai mare, care atunci cand a intrat pe piata avea tarife de 50 ron/2h :))) (acum s-au mai domolit, au ajuns la 30 - dar totusi la therme bucuresti dai 70/zi si, nu se compara cu cada aia de la Aria) - cinema: arta si sa vedem ce se face la mall - la mall - bine ca avem Eponge in loc sa avem macar un pull&bear, un bershka, 2 magazine decente si ca marfa si ca preturi. Noroc cu h&m-u ca altfel... - pet shopuri (pt acvaristica) - un singur magazin de 2 metri patrati la intrare in mall - in ditamai orasul. - magazine de pantofi - deichmanul cu firma aia fantastica victory si humanic - de unde iei adidasi la pret de germania x2. Si aceleasi modele scoase de la an la an. - echipament ski/sport - hervis - suprapret si iarasi, aceleasi modele rescumpite la fiecare inceput de sezon: exemplu: casca ski salomon brigade audio - sta de minim 4 ani in magazin, in fiecare toamna apare la 500/550 ron. Noroc cu decathlonul, daca nu gasesti calitate, macar sa le iei ieftin. Cam asta e satul sibiu. Pana nu se dezvolta pe mult mai multe planuri, la fiecare cumparatura mai serioasa o sa mergem in cluj, daca vrem strand (am uitat in postul de mai sus sa ma plang si de strandul nostru penal unde nu mai exista nici macar o umbrela, sa te adapostesti de soare! - de 2 ani), mergem la therme, vrem ski - sureanu, vidra,parang.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus