Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

O sibiancă a dat 13.000 de lei pe câteva borcane goale

O sibiancă a dat 13.000 de lei pe câteva borcane goale

O femeie din cartierul Hipodrom din Sibiu a fost păcălită de persoane pe care le-a întâlnit pe stradă să vândă borcane goale și a rămas fără 13.000 de lei.

Povestea a început săptămâna trecută, în data de 12 februarie, în jurul orei 10:00, când în faţa unui complex comercial situat pe strada Luptei, o sibiancă a fost abordată de o persoană de sex feminin sub pretextul că doreşte să cumpere niște borcane goale. Bucuroasă că poate să câștige ușor o sumă de bani, sibianca a invitat la ea acasă pe femeia necunoscută.

Întâlnirea a avut loc ieri, 16 februarie, chiar în locuinţa victimei, după cum s-au înțeles, pe stradă. Numai că femeia ”cumpărătoare de borcane” a venit la domiciliul persoanei vătămate însoţită de o altă femeie. Aici, profitând de neatenția și naivitatea sibiencei, cele două femei au furat peste 13.000 de lei din casă.

”Pentru a achita recipientele, cele două femei i-au înmânat soţiei o bancnotă de 500 lei, solicitând rest, după care, în timp ce una dintre femei i-a distras atenţia, cealaltă a sustras banii. După plecarea celor două necunoscute, victima a constatat că femeile au sustras suma de aproximativ 13.000 lei”, informează miercuri reprezentanții IPJ Sibiu.

Din declaraţia de la Poliție se pare că cele două necunoscute au vârsta de aproximativ 35 – 40 de ani, înălţime de 1,55 – 1,60 m, păr castaniu. Una dintre ele are constituţie slabă şi era îmbrăcată în pantaloni de tip legging maro, geacă neagră din fâş şi purta cizme negre. Cealaltă are constituţie solidă şi purta o bluză groasă, vestă, pantaloni şi cizme negre.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării celor două femei şi recuperării prejudiciului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Nedumerire

Acum 8 ani

"O sibiancă a dat 13.000 de lei pe câteva borcane goale"... Adică "Doamnele" i-au dat nişte borcane? "După plecarea celor două necunoscute, victima a constatat că femeile au sustras suma de aproximativ..." Şi s-a bucurat aşa de mult de cele câteva borcane încât nu s-a întrebat cum de cele care veniseră să cumpere i-au făcut un cadou atât de valoros. Poate detaliază Stefan Dobre...
Raspunde

Taranul Ion

Acum 8 ani

Poate aplica Dobre , sunt unii TurnulSfatului care angajeaza tineri pentru inceputul carierei de jurnalist.
Raspunde

B.Utoru

Acum 8 ani

Am spus şi o repet: la TS nu doar Dorina Niţu e henţ. Da' ce să facem, asta avem, asta citim. Reţinem doar ce-i folositor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus