Joi,
02.12.2021
Cer Senin
Acum
0°C

Poliția locală spune că s-a apucat de treabă. În cartiere

Poliția locală spune că s-a apucat de treabă. În cartiere

În trei zile, aproape 100 de sancțiuni au dat polițiștii locali pentru parcări și staționări neregulamentare, lipsa acordului de funcționare la unele societăți comerciale, creșterea de animale domestice sau cerșetorie. Procesele verbale de constatare a contravențiilor au fost scrise în urma intensificării controalelor în cartierele Turnişor, Terezian şi Guşteriţa, transmit reprezentanții Primăriei Sibiu.

“Facem publice aceste informaţii pentru a arăta că agenţii Poliţiei Locale au fost şi sunt prezenţi în oraş. Anul trecut, spre exemplu, au aplicat peste 5.600 de sancţiuni, ca urmare a acţiunilor zilnice de patrulare şi control. Activitatea Poliţiei Locale Sibiu este în curs de optimizare, iar pentru aceasta are nevoie de mai mulţi agenţi. Am aprobat scoaterea la concurs a 14 posturi în acest an, exclusiv pentru poziţii de agenţi de teren”, declară Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiu.

Activitatea Poliției locale în cartiere, pe zile Sursa: Comunicat Primăria Sibiu

”În 10 februarie, Poliţia Locală s-a concentrat pe acţiuni de patrulare şi control în cartierul Turnişor. În urma acestora au fost aplicate 50 de sancţiuni: opt sancţiuni pentru parcarea neregulamentară a vehiculelor pe trotuar, nouă amenzi au fost aplicate pentru staţionarea vehiculelor de taximetrie în alte locuri decât cele special amenajate, şapte societăţi comerciale au fost sancţionate pentru că nu deţineau acord de funcţionare, trei proprietari de autovehicule au fost sancţionaţi pentru oprire neregulamentară în staţia de autobuz, o persoană a primit amendă pentru apelarea la mila publică, iar alţi patru cetăţeni au fost amendaţi pentru creşterea de animale domestice, fapt care contravine legislaţiei locale. Alţi 18 proprietari de autovehicule sunt în curs de identificare pentru a fi amendaţi pentru parcarea neregulamentară a autovehiculului. În cadrul acestei acţiuni au fost legitimate 62 de persoane şi verificate în baza de date a Ministerului de Interne.

În data de 11 februarie, Poliţia Locală Sibiu a organizat o acţiune în cartierul Terezian în urma căreia s-au aplicat 21 de sancţiuni: 18 amenzi pentru parcare neregulamentară, o sancţiune pentru aprinderea unui foc în spaţiul public şi două amenzi aplicate unor societăţi comerciale pentru lipsa autorizaţiei de funcţionare. Şi în această zonă au fost legitimate 25 de persoane în vederea verificării lor.

În 12 februarie, eforturile agenţilor Poliţiei Locale s-au concentrat pe cartierul Guşteriţa. Aici au fost aplicate 10 sancţiuni: nouă pentru parcare neregulamentară şi o sancţiune pentru creşterea animalelor domestice în oraş. Un număr de 28 de persoane au fost legitimate pentru verificări”.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

hei - rup

Acum 5 ani

asa si cat o sa ii tina elanul asta? vre-o cateva zile dupa care iar la frecat menta...
Raspunde

Doar eu

Acum 5 ani

De ce nu se duc pe M Viteazul, VAron si pe Semaforului? Este prea mult de lucru? Auzi la ei...Gusterita :))). Sunt curios daca i-au amendat pe aia care isi tin cadavrele abandonatee jumatate de strada, sau de aia le este frica, ca de obicei.
Raspunde

 

Acum 5 ani

dar de ce nu raspund la telefoane? ieri am incercat in nenumarate randuri sa anunt o infractiune indesfasurare (nu era de 112) si nu mi-a raspuns nimeni pe doua numere. la inceput suna ocupat, apoi a inceput sa sune, dar nu raspunedea nimeni. cred ca am incercat de vreo 15 ori... la ei si la garda de mediu, la fel.
Raspunde

Simion

Acum 5 ani

Pe Mihai Viteazu , la mijlocul bulevardului langa magazinul celor de la Trans Agape e un mic aprozar jegos care are depozitul in trei dube vechi, ruginite, parcate chiar in fata .... Poate le vede cineva
Raspunde

Mai bine mai tarziu decat niciodata

Acum 5 ani

Daca vor pot face bani seriosi. Peste tot in Sibiu poti gasi neregulti de sanctionat, numai sa vrea ei sa umble si sa dea amenzi
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus