Joi,
04.06.2020
Cer Senin
Acum
7°C

Meciul sezonului. HC Sibiu primește vizita liderului: “O să încercăm să ne păstrăm invincibilitatea pe teren propriu”

19 Februarie 2016 12:59

Meciul sezonului. HC Sibiu primește vizita liderului: “O să încercăm să ne păstrăm invincibilitatea pe teren propriu”

HC Sibiu se pregӑtește de cel mai important meci al campionatului. Sibienii primesc vizita liderului Diviziei A – seria B, CSM Fӑgӑraș, formaţie ce a suferit doar o înfrângere în întreg sezonul.

Deși meciul este foarte dificil, oficialii clubului sibian își doresc sӑ scoatӑ un rezultat pozitiv și sӑ rӑmânӑ, în continuare, neînvinsi în Sala “Transilvania”. În acest sezon, nicio echipӑ nu a câștigat pe terenul celor de la HC Sibiu, formatia antrenatӑ de Matei Damian și Ștefan Nicolae având o linie de clasament de 5 victorii și 1 egal, pe propriul teren.

Ne pregătim pentru cel mai dificil meci de pe teren propriu, cu CSM Făgăraş, având în vedere cӑ echipa oaspete  este liderul la zi al clasamentului şi probabil formaţia care va promova direct în Liga Naţională. Este o echipa foarte solidă, cu jucători foarte experimentaţi, și cu o stabilitate financiară bună. Mai beneficiază și de implicarea şi susţinerea foarte mare a Primăriei din Făgăraş şi rezultatele se văd. S-au întӑrit în perioada de pauză, au mai transferat jucători, unul chiar de la noi (n.r. Florin Ramba). O să încercăm totuşi să ne păstrăm invincibilitatea pe teren propriu, dar, repet, avem în faţă cea mai puternică echipa din acest sezon”, susţine Matei Damian, pentru Turnul Sfatului.

Antrenorul sibian mai puncteazӑ faptul cӑ echipa pregӑtitӑ de acesta va încerca mereu sӑ se batӑ de la egal la egal cu orice echipӑ, indiferent de bugete sau poziţia din clasament.

“Aşa cum aţi scris într-un  articol precedent, ne luptăm cu oricine, orice adversar, indiferent de condiţii.  Facem tot posibilul şi de multe ori imposibilul să continuăm acest proiect de suflet cu o echipӑ de handbal reprezentativă pentru Sibiu. Sunt convins că o să facem un joc bun şi că o să punem probleme mari echipei oaspete şi de ce nu să reuşim chiar să câştigăm. Sperăm ca la ora jocului toată echipa să fie aptă şi în formă. Aşteptăm publicul să ne susţină, fiindcӑ este un joc la care avem nevoie de un public cât mai numeros. La acest joc pe pagină oficială de facebook a Handbal Club Sibiu va avea loc şi un concurs cu premii pentru fan”.

HC Sibiu se aflӑ pe poziţia a opta a clasamentului, la 3 puncte de locul patru.

Meciul va avea loc pe 25 februarie 2016, de la ora 18:30

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus