Duminică,
02.10.2022
Parțial Noros
Acum
16°C

O tânără de 19 ani și doi minori au jefuit doi taximetriști din Sibiu

Doi taximetriști din Sibiu au sesizat Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au deposedat de sume de bani și telefoane mobile, în zilele de 18 și 19 februarie.

În urma audierii victimelor, polițiștii au constatat că cele două tâlhării au fost comise de același grup de persoane, trei tineri care pretindeau că doresc să fie transportați din municipiul Sibiu în comuna Roșia și care, pe traseu, amenințau, imobilizau și deposedau taximetriștii de bunurile pe care le aveau asupra lor, bani și telefoane mobile.

”În acest context, la nivelul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu au fost declanșate acțiuni ample de investigare cu scopul identificării și prinderii autorilor. Activitățile investigativ operative specifice au fost dublate de prezența polițiștilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale și de către cei din cadrul Centrului Chinologic 'Aurel Greblea' din Sibiu. Au fost mărite efectivele de polițiști aflate în teren, au fost audiați martori, vizionate imagini video de pe posibilul traseu al infractorilor și au fost folosiți câinii de urmă, astfel încât , în cursul nopții de 19 spre 20 februarie a.c., s-a reușit identificarea și prinderea celor trei presupuși autori pe raza municipiului Sibiu”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.
Este vorba despre o tânără de 19 ani, domiciliată în localitatea Orlat, care a acționat împreună cu doi minori cu vârste de 16, respectiv 17 ani, ambii domiciliați în localitatea Fofeldea.

Față de cei trei s-a pus în mișcare acțiunea penală și au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii celor două infracțiuni de tâlhărie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus