Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Un şofer de 84 de ani a provocat un accident grav pe DN1. Două victime transportate la spital

Un şofer de 84 de ani a provocat un accident grav pe DN1. Două victime transportate la spital

Un accident grav a avut loc, astăzi, pe DN1 ieşire din Sibiu spre Cristian, soldat cu trei victime din care o femeie însărcinată.

Accidentul a avut loc după ce două autoturisme, care circulau spre Sibiu,  au intrat în coliziune. Șoferul care se afla pe banda 1 a tras stanga de volan, a acroşat autoturismul de pe banda 2, şi a pătruns pe contrasens, răsturându-se în partea stângă a părţii carosabile.

Șoferul care circula regulamentar este din Hunedoara şi are 36 de ani, în timp ce pasagera lui are 27 de ani, tot din judeţul Hunedoara, şi este însărcinată în 14 săptămâni. Cei doi au fost transportaţi la spital pentru răni uşoare.

Șoferul care a provocat accidentul este din Sibiu şi are 84 de ani. Acesta nu a fost transportat la spital.

Traficul s-a reluat şi se circulă normal.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 4088

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

6 comentarii

mihai

Acum 8 ani

Bai da' daca soferul avea 34 de ani tot asa faceai titlul? Adica ii imputati cumva ca are 84 de ani? Ce sa mai zicem de taurasii de 18 ani care fac masina praf in prima saptamana de condus? Invinovateste-l ca circula neregulamentar sau ca incalca vre-o alta chestie nu ca avea 84 de ani!
Raspunde

Man

Acum 8 ani

Mihai , ce plm mai cauta ala de 84 de ani la volan? Nu mai are reflexe, nu mai vede, nu mai aude...
Raspunde

cdfgrdghrt

Acum 8 ani

La 84 te cauti pe la Belu, nu mai conduci!!!
Raspunde

tare-n gura

Acum 8 ani

Ba voi astia care va dati valabili, hai mars de aici ca debitati prostii !
Raspunde

Mimi

Acum 8 ani

Cu oamenii în vârstă e greu din toate punctele de vedere. Dar, când mai sunt lăsați și la volan, e și mai greu. Așa cum iei carnetul DE LA 18 ani, cum pevede legea, CRED că util ar fi ca DE LA vâsta pensionării să fie obligatorii niște controale medicale anuale. Că dacă LEGEA nu-i obligă, atunci nimic nu-i oprește. Spun în cunoștință de cauză, că mai cunosc persoane cu evenimente rutiere din cauza vârstei. Bine că nu au fost atât atât de grave, dar există.
Raspunde

sibian

Acum 8 ani

interesant e cum si-a mai luat verificarea octogenaru' pentru cei de 18 ani...la examenul pentru permis se da test psihologic. daca psihologu' respectiv nu e in stare sa vada ca tanarul e cam nebunatic ar trebui sa fie putin raspunzator. oricum in ro n-am auzit sa fie cineva amendat din cauza conducerii agresive. asta din cauza politistilor de kko.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus