Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Șoferiță rănită după ce a intrat cu mașina într-un stâlp pe Maramureșului

Șoferiță rănită după ce a intrat cu mașina într-un stâlp pe Maramureșului

O sibiancă în vârstă de 29 de ani a fost rănită duminică la prânz după ce a intrat cu mașina într-un stâlp pe strada Maramureșului.

Polițiștii ajunși la fața locului spun că sibianca, în timp ce conducea spre Șoseaua Alba Iulia, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp.

Femeia a fost rănita și a fost transportată la spital conștientă.

”Femeia prezintă o fractură deschisă la membrul inferior stâng. Echipajul Serviciului de Ambulanță Județean a procedat la mobilizarea membrului fracturat, a stabilizat pacienta și a transportat-o la spital”, anunță reprezentanții Ambulanței.

WhatsApp Image 2020-04-26 at 11.05.31

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

Proadevăr

Acum 3 ani

Cât de dobitoc poți să fi încât ziua în amiaza mare, drum cu vizibilitate sporită, să comiți un astfel de autoaccident? Cum, când și cu cine a susținut ”personajul” examenul de obținere apermisului auto?
Raspunde

dancp2

Acum 3 ani

probabil nu lo sustinut,i so dat carnetul pe pile doar nu e singurul personaj cu carnet pe ……………………...
Raspunde

kokos

Acum 3 ani

Probabil vorbea la telefon sau facea altceva ce i-a distras atentia de la condus
Raspunde

Sds

Acum 3 ani

Telefonul bată-l vina
Raspunde

rosu

Acum 3 ani

Io demult ma intreb: di de se pun garduri, stalpi si pomi atat de aproape de drumuri si sosele? Ca aici e greseala, de aia se tot baga cate unul in ele.
Raspunde

wut

Acum 3 ani

@ rosu: Dar unde vrei sa puna garduri si stalpi? Pe stalpii aia se aseaza si corpurile de iluminat stradal. Ori stai rau de tot cu logica ori ai 8-9 ani, in orice caz, mai bine taceai din gura/ Cat despre domnitza, tipic soferita (de Sibiu?): cu capu-n nori, cu ochii in telefon (probabil), iar cand a "invatat" sa conduca, probabil ca instructorul a uitat sa-i spuna sa nu claxoneze catre stalpi, pentru ca stalpii nu se muta din loc :)
Raspunde

rosu

Acum 3 ani

Cum unde sa-i puna? O tzara mai incolo, si mai la dreapta, ce dumnezeu!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus