Luni,
10.05.2021
Cer Senin
Acum
16°C

Primăria Sibiu a angajat personal pentru Adăpostul de noapte. ”Putem prelua adăpostul din 1 martie”

Primăria Sibiu a angajat personal pentru Adăpostul de noapte. ”Putem prelua adăpostul din 1 martie”

Reprezentanții Primăriei Sibiu spun că sunt pregătiți să preia Adăpostul de noapte din Turnișor, după ce azi s-a încheiat perioada de angajări și a mai rămas un singur post neocupat.

”Candidații prezenți la concurs, care au luat atât proba scrisă cât și interviul au ocupat postul de șef de centru, cele trei posturi de supraveghetor și un post de îngrijitor. A mai rămas un singur post de îngrijitor neocupat și va fi din nou scos la concurs pentru a se ocupa. Dar pentru că toate celelalte posturi s-au ocupat, avem personal suficient ca să preluăm Adăpostul de noapte de la 1 martie, cum era prevăzut”, mai spun reprezentanții Primăriei Sibiu.

În ședința Consiliului Local din luna ianuarie 2015 clădirea în care funcționează Adăpostul, situată în Piața Iancu de Hunedoara, a fost transferată în administrarea SPAS Sibiu. În următoarea perioada se va evalua necesitatea efectuării unor lucrări de reparații sau de investiții în acest imobil, pentru care a fost estimat un buget de 260.000 de lei, pentru anul 2016.

Persoanele care nu au unde să locuiască pot să doarmă gratuită la adăpost 45 de nopți pe an, după care o noapte de cazare costă cinci lei. Pe perioada cazării, beneficiarii au acces la dușuri cu apă caldă, paturi curate, iar în adăpost pot rămâne zilnic între orele 19:00 - 7:00.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus