Joi,
25.04.2024
Parțial Noros
Acum
6°C

Cioloș: Vom lansa un pachet de măsuri care să vizeze dezvoltarea clasei de mijloc la sate

Cioloș: Vom lansa un pachet de măsuri care să vizeze dezvoltarea clasei de mijloc la sate

Guvernul va lansa în perioada următoare un pachet de măsuri care are în vedere dezvoltarea clasei de mijloc la sate, a anunțat, vineri, premierul Dacian Cioloș, potrivit Agerpres.

"În săptămânile următoare, lucrăm împreună cu domnul ministrul (al Agriculturii — n.r.) și cu Cancelaria la un pachet de măsuri care să vizeze dezvoltarea clasei de mijloc la sate, folosind și Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) și alte programe operaționale, un pic după același model pe care l-am folosit și pentru acel pachet antisărăcie, deci luând anumite instrumente legislative care să stimuleze dezvoltarea clasei de mijloc la sate", a spus Cioloș la conferința 'Elaborarea Strategiilor de Dezvoltare Locală GAL pentru perioada de programare 2014-2020 a Uniunii Europene'.

Cioloș a adăugat că pachetul de măsuri respectiv va fi lansat cel mai probabil în cursul lunii martie și că obiectivul principal pentru mediul rural va fi dezvoltarea unei clase de mijloc "cu reale capacități de antreprenoriat pornind de la agricultură, de la sectorul agro-alimentar și care să meargă dincolo de aceasta și să constituie o resursă viabilă și de durată a sectorului local".

Sursă: Agerpres

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

#######

Acum 8 ani

Astia-s in lumea lor ! Clasa de mijloc la sate...trecand peste ridicol, tragic-comic, hilar, aceasta clasa de mijloc este un procent minuscul, cu ceva zero in fata, si vorbim de anumite situatii cum ar fi Cisnadioara. In rest, Capra cu Trei Iezi, Alba ca Zapada si cei Sapte Pitici...
Raspunde

soo

Acum 8 ani

Cred ca se refera la afaceristii .de la sate >>>grupuri bine infipte in societate SI DE NEDARAMAT DE LA PRIMARI LA PATRONI DE MAGAZINE SATESTI ,......CARE DETIN CONTROLUL MISCARILORRRRRRRRRRR
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus