Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Dan Barna postează bannerul noului partid al lui Cioloș și îi schimbă mesajul: Există un Reper: USR

Dan Barna postează bannerul noului partid al lui Cioloș și îi schimbă mesajul: Există un Reper: USR

Vicepreședintele USR Dan Barna a postat, marți, pe pagina sa de Facebook bannerul noului partid anunțat de Dacian Cioloș, Reper, cu același mesaj, la care a adăugat USR.

"Există o cale nouă. Există soluții. Există o Românie mai bună. Există un Reper: USR" este mesajul "adaptat" postat de Dan Barna online. 

Imaginea postată de Dacian Cioloș, după ce a anunțat că demisionează din USR și fondează partidul Reper.

 

Europarlamentarii Ramona Strugariu, Dragoș Pîslaru, Alin Mituța, Dragoș Tudorache și Dacian Cioloș au renunțat azi la calitatea de membri ai partidului Uniunea Salvați România.

Citește și Dacian Cioloș a demisionat din USR, alături de 4 europarlamentari. Înființează Partidul Reper

Ruxandra Cibu Deaconu, președinte USR Sibiu, susține că organizația județeană merge înainte pe drumul său, în ciuda apariției unui nou partid format de o parte din europarlamentarii partidului, în frunte cu Dacian Cioloș. 

Citește și Președinta USR Sibiu, după înființarea REPER al lui Dacian Cioloș: ”Nu am intrat în politică pentru o persoană anume”

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

2cents

Acum 1 an

Bine-ar fi sa mai existe un reper bun in politica romaneasca. Ma tem ca singurul reper e in continuare banul
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus