Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Turist mort în munții Făgăraş. SMURD-ul a intervenit cu un elicopter

Turist mort în munții Făgăraş. SMURD-ul a intervenit cu un elicopter

Salvamontiştii sibieni şi un elicopter SMURD au intervenit pentru a salva un turist care a căzut de la înălțime, în Munții Făgăraș.

Din păcate, rănile suferite i-au fost fatale.

"Turistul accidentat în munții Făgărașului a fost declarat decedat ca urmare a traumelor severe. Echipa Salvamont ajunsa la accidentat a instituit masurile de resuscitare, dar fără succes. La locul accidentului a ajuns și elicopterul SMURD", spune Adrian David, şeful Salvamont Sibiu.
Salvamontiștii au chemat în ajutor și un echipaj SMURD, care a sosit la Bâlea Lac, cu un elicopter de la București, însă turistul nu a mai putut fi salvat.

Bărbatul a căzut de la înălțime, în zona Văiuga, din munții Făgărașului. Acesta face parte dintr-un grup mai mare de turiști, care se aflau în zonă.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus