Duminică,
27.11.2022
Innorat
Acum
3°C

Carabulea a cumpărat Hotelul Libra

Carabulea a cumpărat Hotelul Libra

SC Atlassib Hotels SRL, firma controlată de omul de afaceri sibian Ilie Carabulea, a cumpărat Hotelul Libra din Sibiu, aflat pe Calea Gușteriței.

Respectivul hotel a fost construit de SC Balanța SA (întreprinderea preluată de cel care a fost Eftimie Costeiu), societate aflată acum în insolvență. BCR - principalul creditor al SC Balanța SA cu sume de recuperat evaluate la aproximativ trei milioane de euro - a cerut vânzarea acestui activ, iar suma de pornire a licitațiilor lansate până anul trecut a fost de 1,8 milioane de euro. În urma unei noi proceduri derulată la finele lunii februarie, hotelul a fost cumpărat de SC Atlassib Hotels SRL cum suma de 1,375 milioane de euro, arată surse apropiate tranzacției.

hotel libra in constructie (4) (Copy)

În prezent, holdingul controlat de Ilie Carabulea mai operează hotelul Ramada, tot prin intermediul SC Atlassib Hotels SRL. ”Deocamdată nu s-a hotărât clar care va fi politica hotelului. Urmează să intre în circuit, dar detaliile vor fi stabilite în viitor. Achiziționarea acestui activ ni s-a părut o oportunitate care nu trebuie ratată”, arată surse din cadrul holdingului Atlassib.

Hotelul Libra a fost construit în anii 2006 – 2007, având cinci etaje peste parter și un al șaselea etaj retras. Încadrat la categorie trei stele, hotelul are 64 de camere și două restaurante (cu 160, respectiv 30 de locuri), dar și un centru SPA cu piscină, saună finlandeză, masaj și tratamente corporale.

hotel libra (5) (Copy)

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Odin

Acum 6 ani

Oare pastreaza si personalul? Ce va face mostenitoarea Camelia Dumitra fosta Costeiu? Ar fi pacat sa ramana fara ocupatie saracuta.
Raspunde

Gogaie

Acum 6 ani

Asta are bani dom'le! ........
Raspunde

dancp

Acum 6 ani

daca avioanele io luat simntina de pe italia,franta,anglia e bun si hotelul stiu ei de ce
Raspunde

bobby

Acum 6 ani

Curand vine un mall aici in zona, de aceea l-a cumparat, nu pentru investitie.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus