Luni,
27.09.2021
Innorat
Acum
16°C

HC Sibiu a pierdut cu greu la Oradea.”Ţinând cont cӑ am plecat spre Oradea la 7 dimineaţa, bӑieţii s-au comportat exemplar”  

HC Sibiu a pierdut cu greu la Oradea.”Ţinând cont cӑ am plecat spre Oradea la 7 dimineaţa, bӑieţii s-au comportat exemplar”  

În ciuda problemelor financiare dinaintea meciului, HC Sibiu a gӑsit resurse și a fӑcut deplasarea la Oradea, unde a fӑcut un meci foarte bun în faţa echipei locale CSM Oradea, deși a pierdut cu scorul de 34-29 (17-16).

“Am fӑcut un meci foarte bun, la pauzӑ am fost conduși cu un gol diferenţӑ, iar în minutul 40 eram la egalitate. Ţinând cont cӑ am plecat spre Oradea la 7 dimineaţa (n.r. meciul a avut loc la ora 15:00), bӑieţii s-au comportat exemplar”, a declarat Matei Damian, antrenorul sibienilor, pentru Turnul Sfatului.

În urma acestui rezultat, HC Sibiu coboarӑ pe locul 9 (22 de puncte), în vreme ce CSM Oradea o egaleazӑ la puncte pe ocupanta poziţiei a treia, Academia Minaur Baia Mare, cu 31 de puncte.

Au marcat pentru HC Sibiu: Radu David 10 goluri (3 de la 7m), Andrei Iliut - 9, Robert Miclos - 4, Cosmin Demian - 2, Horatiu Capatana - 2, Raul Muntean - 1, Razvan Bogdan - 1.

Pentru HC Sibiu urmeazӑ meciul de pe teren propriu contra celor de la CS Universitatea Cluj, care va avea loc pe 23 martie.

 

foto: facebook RA Photography

 

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus