Duminică,
27.11.2022
Innorat
Acum
2°C

Directorul CNADNR: Săptămâna viitoare va fi lansată licitația pentru reconstrucția autostrăzii. În aprilie încep lucrările

Directorul CNADNR: Săptămâna viitoare va fi lansată licitația pentru reconstrucția autostrăzii. În aprilie încep lucrările

Directorul general al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, Cătălin Homor a anunțat că lucrările de remediere a porțiunii de autostradă Orăștie-Sibiu încep în luna aprilie.

Licitația pentru contractul privind expertizarea lucrărilor lotului 3 al autostrăzii, Orăștie-Sibiu, va fi lansată săptămâna viitoare, a declarat, în cadrul conferinței organizată de revista Capital, directorul general al CNADNR, Cătălin Homor, la o conferință organizată de Capital.ro.

"Valoarea de 5 milioane de euro este o o valoare maximală estimată pentru remedierea defecțiunilor. În aprilie încep ,efectiv, lucrările de reparare a autostrăzii Orăștie-Sibiu. Nu putem discuta de o valoare exactă până nu vom avea un proiect tehnic. Soluția cu cele mai puține riscuri și o durată cât mai mică de execuție e cea de a executa lucrările în regie proprie. Astăzi CNADNR are utilaje și restul vor fi închiriate, plus materialele de construcții necesare pe care le va folosi, iar diferența o va cumpăra. Vor fi implicate toate categoriile de experți si poate se va ajunge la peste 50 de persoane implicate. Perioada de execuție este semnificativ mai scurtă", a mai spus Homor.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

M

Acum 6 ani

pana acum spuneau ca pana la sf lui februarie lanseaza licitatia....hmmm...alte minciuni
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus