Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

FOTO VIDEO - Părintele Necula, alături de Marian Godină: Noi vă amendăm oricum, de el poate mai scăpați, dar de mine nu!

FOTO VIDEO - Părintele Necula, alături de Marian Godină: Noi vă amendăm oricum, de el poate mai scăpați, dar de mine nu!

Părintele Constantin Necula a participat în această seară la lansarea de carte a polițistului Mihai Godină, la Sibiu.

Deși cu meserii și vocații complet diferite, cei doi au simț al umorului deosebit, dialogul dintre ei fiind savuros. Printre altele, Marian Godină a fost curios să afle dacă părintele Necula nu a avut probleme cu superiorii, în urma expunerii publice și a opiniilor pertinente. De partea cealaltă, părintele Necula a refuzat să facă un selfie cu celebrul polițist, pentru că ”e semn de singurătate”.

Cum a decurs întâlnirea dintre cei doi vedeți în videoclipul de mai jos:

foto/video Silvana Armat

parintele necula si godina (1) parintele necula si godina (7) parintele necula si godina (6) parintele necula si godina (5) parintele necula si godina (4) parintele necula si godina (3) parintele necula si godina (2)

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

8 comentarii

Gandul de sâmbătă

Acum 8 ani

Un popa și un milițian. Iată ce întâlnire minunata pentru noi societatea civila. Ăștia sunt cică vectorii schimbării în România secolului 21. Eu sper totuși ca societatea civila nu s a tâmpit de tot și ca în tara asta mai sunt oameni înțelepți. Domnule preot Necula as vrea sa va întreb și dvs sa și răspundeți. Domnul nostru Isus Hristos vorbea vulgar asa cum scrie în carte? Vorbea folosind cuvinte urate și vulgare? Sau ne a îndemnat la pace și la vorbire frumoasa. Domnul Isus Hristos ne a îndemnat cumva la ura și lupte intre noi? Era cumva fățarnic și lăudăros? Era trufaș și mândru sau era modest și simplu? Domnul nostru Isus Hristos umbla după publicitate și notorietate? De aceea a spus ce este scris la Matei 23. Citiți și recititi Matei 23 sa vedeți mâhnirea și dezamăgirea domnului Isus cu privire la fățărnicia și mândria unora ca dvs. Poate îl îndemnați pe dl Godina sa scrie ceva despre cum ar trebuiurma sa arate o politie creștină cu credință în Dumnezeu și cu dragoste fata de oameni. Nu cu ironie și mizerie și vulgarități. Aștept un răspuns. Domnul nostru Isus Hristos
Raspunde

cristina cristinel

Acum 8 ani

nu semna cu ceva ce nu iți aparține !
Raspunde

Mafolda

Acum 8 ani

Folosind apelativul "domnul", denota o incastrare-n mitologia crestina a anilor 200-300, atunci cand intr-adevar se folosea o forma de respect arhaica la care s-a gasit, mai tarziu, sinonimul de: "domnule". Da, e adevarat ca-n Biblia tradusa ulterior, se foloseste des acest cuvant, insa acum, in contextul intregii religii crestine, nu-si mai are locul.
Raspunde

cosmin

Acum 8 ani

Gandul de Sambata. De cum ai inceput comentariul am realizat ca esti din vechea doctrina ( citez popa si militian) spuneti-mi cu ce au gresit acesti oameni pe care ii deconsiderati in asa fel?
Raspunde

Mimi

Acum 8 ani

Gândul de Sâmbătă Ce atâta încrâncenare ??? Ce atâta critică ???? Dacă nu poți altfel, privește-i ca pe doi oameni. Fă abstracție de "meseriile"lor, și ia totul ca pe o informație. Nu de alta, dar nervii dăunează grav organismului. Și în timp ce alte persoane sunt mulțumite de realizările lor, tu, frustrat și ofuscat te alegi cu te miri ce boală.
Raspunde

popa

Acum 8 ani

CRED CA ESTE cam bagaret in seama acest popa! in speranta ca nu are o paleta larga de interese........
Raspunde

mihai

Acum 8 ani

Stefan: că cei doi s-au intalnit aceasta este stirea ? pe bune...
Raspunde

Jiji

Acum 8 ani

Umbla si popa asta fariseu, cu mecla de dracusor ghidus, dupa imagine ca turbatul, i s-a urcat vedetismul la cap. Un fel de Monica Tatoiu cu barba, ca se pricepe si popa la toate. Ptiu, piei Satana!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus