Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

FOTO Prima candidatură pentru Primăria Șelimbăr: actualul primar interimar, Marius Grecu

FOTO Prima candidatură pentru Primăria Șelimbăr: actualul primar interimar, Marius Grecu

Marius Grecu și-a anunțat astăzi intenția de a candida pentru funcția de primar, la alegerile locale din luna iunie. ”Este dorința mea, dar a fost și dorința oamenilor de a mă implica. În opt ani cunosc problemele comunei, îmi doresc să continui”, a declarat actualul primar interimar al localității Marius Grecu. El a anunțat că va candida independent. Legat de ”dosarul Maricuța”, actualul primar nu a dat foarte multe detalii, explicând faptul că ”fiind o anchetă în desfășurare nu pot vorbi despre asta. Conform legii, pot candida fără nici un fel de problemă. De restul vom vedea, eu discut doar de momentul în care suntem acum”, a mai spus primarul.

Zonă metropolitană, da; unire cu Sibiul, ba

Marius Grecu spune că în urma discuțiilor cu cetățenii, se poate demara un dialog cu Primăria Sibiu pentru a forma o zonă metropolitană, însă exclude cel puțin deocamdată o eventuale unire a Șelimbărului cu municipiul. ”Legat de zona metropolitană, nu am demarat nicio discuție cu doamna Astrid Fodor. (…) Unirea cu Sibiul este o discuție amplă. Nu cred că-și doresc locuitorii Șelimbărului acest lucru”, a spus Marius Grecu.

În planurile actualului primar interimar figurează construcția unui spa cu piscine acoperite, locuri de joacă, grădinițe, continuarea lucrărilor la canalizare și apă, asfaltarea drumurilor și rezolvarea problemei câinilor vagabonzi.

Populația Șelimbărului este de peste 7.500 de persoane și este în continuă creștere. Bugetul localității este de aproximativ șapte milioane euro.

foto Silvana Armat

marius grecu Selimbar lansare candidatura alegeri (15) (Copy) marius grecu Selimbar lansare candidatura alegeri (3) (Copy) marius grecu Selimbar lansare candidatura alegeri (13) (Copy) marius grecu Selimbar lansare candidatura alegeri (12) (Copy) marius grecu Selimbar lansare candidatura alegeri (10) (Copy) marius grecu Selimbar lansare candidatura alegeri (9) (Copy) marius grecu Selimbar lansare candidatura alegeri (6) (Copy) marius grecu Selimbar lansare candidatura alegeri (11) (Copy) marius grecu Selimbar lansare candidatura alegeri (5) (Copy) marius grecu Selimbar lansare candidatura alegeri (7) (Copy) marius grecu Selimbar lansare candidatura alegeri (14) (Copy) marius grecu Selimbar lansare candidatura alegeri (8) (Copy)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

73 comentarii

Gabriel B.

Acum 8 ani

Hotul hotilor !!;D-ne fereste !! Nica Iuga viceprimar va dati seama ??????????
Raspunde

Robert

Acum 8 ani

Pt "Gabriel B". E jenant ce faci ? Marius Grecu chiar e un baiat muncitor si a tinut primaria. Nu e primarie si comuna in judet si in toata tara ca cea din Selimbar (drumuri asfaltate, camine aranjate, dispensare moderne, scoli si gradinite super, canalizare si celelalte utilitati. Realizarile acestui om nu le vezi ? Doar venin versi ca un impotent frustrat ca nu ai tu sanse sau gasca ta sa ajunga la ciolan ! Succes Marius !
Raspunde

Sibian 100%

Acum 8 ani

Dar firme unde sa lucreze cei din Selimbar si sa nu mai vina in Sibiu la munca a creat d-nul candidat?Ca unire nu vrea dar foloase de pe urma vecinilor vrea!
Raspunde

...

Acum 8 ani

Amandoi pareti a fi cam acelasi stil de hiena doar ca faceti parte din haite diferite...
Raspunde

un satean

Acum 8 ani

Drumuri asfaltate !!! Pe ce lume traiesti ????
Raspunde

Laur

Acum 8 ani

Are dreptate Gabriel !! E din gasca lui Maricuta care a luat pamantul oamenilor !!! Hhhhuuuoooo gasca borfasi nenorocitib!!!
Raspunde

Zenta

Acum 8 ani

Sa ajunga la ciolan auzi limbaj golanesc la robert ala de fapt la ce te poti astepta de la un grup infractional organizat
Raspunde

zzz

Acum 8 ani

Daca a fost 8 ani pe langa Maricuta e cel putin dubios sa il pui primar...
Raspunde

selimbarean

Acum 8 ani

corect.
Raspunde

xman

Acum 8 ani

Hai sa fim seriosi..ca oricine ar veni, nu vine in interesul oamenilor. In Klaus am avut mari sperante dar pare o dezamagire totala. Acel "Sibian 100%", tu stii ce vobesti? Tu stii ca daca mergi la mall, la auchan, la mc, kaufland, xxl, kfc etc...mergi la "firme" din selimbar? oare nu sunt sibieni 100% angajati in selimbar? Care sunt foloasele pe care le trage domnul primar de pe urma Sibiului?
Raspunde

Patrick

Acum 8 ani

Ce mă ??????? Iuga viceprimar ???? Astia nu mai au simtul realitatii ne cred prosti pe toti selimbarenii .niciodata nu voi vota specimenul asta corupt !!!
Raspunde

LEO

Acum 8 ani

M-am mutat anul trecut in Selimbar din Alba Individulnasta asta infect cu tot cu Maricuta si prietenii lor si-au batut joc de noi la blocuri cand ne-am mutat era in puz spatiu verde in fata acum sapa excavatoarele apare alt bloc la 5 metri La puscarie nenorocitior !!
Raspunde

Robert

Acum 8 ani

Pe ce a gresit si daca a gresit, o sa raspunda in fata instantei. Dar mergeti in Selimbar si faceti comparatie cu orice alta comuna din tara! Si sunt multe localitati lipite de municipii mult mai mari. Vedeti daca e una mai dezvoltata si pusa la punct decat Selimbarul. Nu este ! Asta a realizat in mare parte si Marius. Oricate rautati ati avea...asta nu puteti sa o luati sau sa o negati !
Raspunde

sibian

Acum 8 ani

Ai fost in Floresti, langa Cluj-Napoca?
Raspunde

Unu'din Selimbar

Acum 4 ani

Cristian-Brasov, Dumbravita-Timis, Floresti-Cluj, Bascov-Arges, Vladimirescu-Arad, sa mai continuii
Raspunde

radu

Acum 8 ani

La ce buget are Selimbar cum subtiri realizarile. Unirea cu Sibiul n-ar trebui sa depinda de votul celor din com Selimbar. Comunele sunt unitati administrative infiintate de Parlament si ar trebui reorganizate tot prin Parlament. Comuna Selimbar are o dezvoltare de tip parazit care a si dus la proiectele faraonice ale lui Maricuta.
Raspunde

Popescu M.

Acum 8 ani

La bugetul Selimbarului ar trebui si niste cosuri de gunoi la fiecare 100 de metri!!! Ati vazut vreunul in Selimbar ? Pe cand o curatenie de primavara pe campurile din sat ???
Raspunde

Calin

Acum 8 ani

La ce buget , macar toate strazile existente cu pavaj si iluminat si fara caini vagabonzi !!!
Raspunde

Robert

Acum 8 ani

Pt Radu si alti inceti la minte sau doar rautaciosi. SUNT ATATEA COMUNE DIN TARA, LIPITE DE MUNICIPII MULT MAI MARI SI PUTERNICE, ALEA SUNT PARAZIT CUM SPUI TU. SELIMBARUL E ASA DEPARTE SI ARE VENIT ASA MARE DATORITA CONDUCERII. VOI NU ATI CONDUS DOI OAMENI IN VIATA ! ORICAT TE BINECUVANTEAZA D-ZEU DACA NU STII SA MANAGERIEZI NU AJUNGI DEPARTE. REZULTATELE VIN IN URMA MANAGEMENTULUI UNITATII TERITORIAL ADMINISTRATIVE ! ADICA PE INTELESUL TAU SE DATOREAZA CELOR CARE AU CONDUS PRIMARIA. SI UNUL DIN EI E MARIUS GRECU. SUNTETI TARE INVIDIOSI PE BAIATUL ASTA ! SIBIUL S-A DEZVOLTAT ASA DE LA SINE DIN SENIN SAU CA CINEVA I-A DAT O DIRECTIE BUNA ?
Raspunde

...

Acum 8 ani

Majusculele probabil incearca sa dea ceva greutate cuvintelor goale ...
Raspunde

Girocopteru

Acum 8 ani

Robert cred ca tu esti Grecu de fapt...nu te mai agita ca spray-ul ca iti creste tensiunea :))) Oricum nu doar ca nu te votez,iti fac ANTI CAMPANIE cat pot eu de mult !!
Raspunde

Epuratorul

Acum 8 ani

Eu votez Mironescu Vasile! Un luptatator pentru dreptate si adevar! Vasile primar! Jos mafia!
Raspunde

anonim

Acum 8 ani

Mironescu e plecat cu pluta, un venetic care a trait din mostenirile nevestei casatorit fiind pe interes,nu stiu daca a lucrat ceva la viata lui, dar s-a certat cu jumatate satul si sa nu uitam (asa cum a declarat )a profitat si el de centura ocolitoare luand 14 euro /mp despagubiri nu 2 euro cat ar fi trebuit.La vremea aceea era prieten cu primarul ulterior s-au certat probabil pentru ca a fost taiat de la alte portii!
Raspunde

Haha

Acum 8 ani

Hahaha! :)) Cea mai buna optiune! Sandru primar, Mironescu viceprimar! Traiasca!
Raspunde

nicu

Acum 8 ani

Selimbarul s a dezvoltat datorita municipiului Sibiu si sibienilor care sunt foarte bine vazuti in Europa.Clanul Maricuta a fost un regretabil accident pentru Selimbar.Sunt oameni deosebiti in Selimbar si sper ca stiu dupa episodul Maricuta pe cine sa puna primar,sunt chiar si sasi care ar putea fi primar deosebit.Trebuie cautat ,majoritatea decide!
Raspunde

Popescu M.

Acum 8 ani

Stau de cativa ani in Selimbar si nu cunosc niciun sas. Chiar imi doresc asta. Vrei te rog sa faci o propunere ?
Raspunde

Anda

Acum 8 ani

Dupa logica voastra ar trebui ca si celelalte localitati lipite de Sibiu: Cisnadie, Sura Mica, Cristian si Sura Mica sa fie macar la nivelul Selimbarului. De ce sunt asa mult in urma localitatii conduse de primaria unde e Marius primar ????? Cred ca va ofticati la maxim de asta!!! E distractiv sa va vada oamenii asa de fierti
Raspunde

Zorro

Acum 8 ani

Grecu hotu corptul cu marincuta
Raspunde

nicu

Acum 8 ani

Doru Sandru si Ovidiu Mironescu ce asteapta?Nu candideaza?In 2008 si 2012 au facut mare galagie pe la Bej Sibiu,sa si depuna candidatura la primarie ca sunt niste eroi ai Selimbarului.Curaj!
Raspunde

anonim

Acum 8 ani

la ultimele alegeri i-au votat doar familia, la Bej au facut pe victimele si pe eroii doar pentru campanie dar partidele care-i cunosc nu-i vor (poate daca candideaza independent nici nu cred ca au partid );au averi obtinute indoielnic, ar trebui sa-i cunoasteti mai in amanunt nu doar ce afiseaza ei. La ora actuala Selimbarul nu are candidat viabil, poate ar fi dar daca nu-l cunoaste satul nu are nici o sansa.Asa sunt oamenii in sat:nu-l cunosc /nu-l votez! poate sa fie capabil mai bine votez un cunoscut ca daca am o problema si ma duc la el ma rezolva ca ma stie.
Raspunde

uat

Acum 8 ani

sper ca aceasta comuna sa fie desfiintata
Raspunde

avram

Acum 8 ani

Domnule Marius Grecu va urez succes. Lasatii pe cei de pe aici, cred ca dvs stiti mai bine cine scrie pe aici, doar e campanie electorala. Va cunosc si stiu ce fel de om sunteti. Va pot spune 2 lucruri. 1 sunteti prea bun, cu bun simt si de caracter ptr functia de primar si pentru lichelele din selimbar. Stiti dvs la cine ma refer... trebuie sa va obisnuiti ca in functii de genul asta te injura toata lumea, la noi toata lumea se pricepe la politica dar de fapt nu stim nimic. Nu am ce sa va reprosez cu o singura exceptie. ATI AVUT SANSA SI INCA NU E TARZIU DE A DEZVOLTA SELIMBARUL SI MAI FRUMOS. MA REFER LA PUZ SI LA CONSTRUCTIILE RIDICATE. NU O SA POT INTELEGE NICIODATA CUM S-AU PUTUT CONSTRUII BLOCURI INTRE CASE SI INVERS. NU E NORMAL SA TE TREZESTI CU BLOC LANGA CASA DE 5 ETAJE SA TI SE UITE IN CURTE. ASTEPT DE LA DVS IN CAMPANIE NISTE OBIECTIVE LEGAT DE ACEASTA PROBLEMA. PANA ACUM A FOST ALTCINEVA ACOLO NR1 DAR ACUM AVETI SANSE 100% SA AJUNGETI PRIMAR . VA ROG SA VA GANDITI LA ASTA. HAIDETI CU O STRATEGIE DE DEZVOLTARE RESPECTIV HAIDETI SI OPRITI ASTFEL DE CONSTRUCTII. FACETI ZONE DE BLOCURI SI ZONE DE CASE SAU NU MAI DATI AUTORIZATII IN ZONE DE CASE SA SE CONSTRUIASCA MAI MULT DECAT P+1+M. E DERANJANT. SUNT OAMENI CARE SI-AU CONSTRUIT CASE SI AU TREBUIT SA LE VANDA PTR CA S-AU TREZIT CU BLOC LANGA SAU OAMENI CARE NU ISI MAI POT VINDE TERENUL DE 500MP PTR CA E BLOC LANGA. VA ROG DACA CITITI ACEST MESAJ SA IMI DATI UN SEMN. IN REST AVETI VOTUL MEU SI NU NUMAI.
Raspunde

Popescu M.

Acum 8 ani

Satul Selimbar are 2 biserici si se mai construieste una pe Pictor Brana ! Chiar era necesara ? De ce nu ne-a intrebat nimeni daca suntem de acord ? Pe langa latratul cainilor sa mai avem si tanguiala de la microfoane cand venim acasa de la servici ???
Raspunde

Un cetatean din Selimbar

Acum 8 ani

Oare acest mininat domn, in cei 8 ani de mandat , a fost sluga sau partas in combinatiile baronului Maricuta. Cum poate sa vina in fata oamenilor sa pozeze ca Alba ca Zapada atata timp cat DNA-ul e pe punctul de a il trimite in judecata. Uitati cumva domnule Grecu ca cel putin ultimii doi ani a-ti semnat aproape tot ce a iesit din primaria Selimbar ? Cindrea, Maricuta, Grecu....si povestea continua....model Dragnea 2016. Primarul pe care il doriti......ARESTAT. PS: terenul din Mohu pe care baronul Maricuta l-a pus pe numele bunicii dumneavoastra pentru a-si premia consilierii campioni....da...acela de pe zona Valea Hartibaciului....l-ati intabulat sau nu ? Succes tovarase Grecu.
Raspunde

Selimbareni

Acum 8 ani

Marius Grecu ne-a indeplinit dorinta de a candida independent! Un om bun care stie sa asculte si sa respecte OMUL! Ai toata sustinerea noastra pentru a ajunge la conducerea primariei!
Raspunde

Blondu

Acum 8 ani

Marius Grecu PRIMAR!!! ,restul indivizilor care îl vorbesc de rau pe Marius sa suga ciolanul câinilor vagabonzi.Noapte Bună domnilor sugatori.
Raspunde

Dreptatea

Acum 8 ani

Un mincinos.Drumurile pișcotate de firma lui Maricuta după cheremul lui,unele nici nu sunt predate la Primărie. Promisiunile făcute acum 4 ani înainte de alegeri sunt egal cu zero,ce încredere sa mai ai în Grecu&Co?
Raspunde

Dreptatea

Acum 8 ani

Taxa pentru apa -canal ilegala. Rețea de apa și canal executată pe banii oamenilor, la intabulare cere Primăria bani pentru ce? Lasă primăria ,de mincinoși este plina lumea.
Raspunde

Calin

Acum 8 ani

Se plateste taxa , te racordeaza la o teava care la randul ei este nefunctionala . Adica se plateste taxa ptr ce ?
Raspunde

nik

Acum 8 ani

Pai acolo e mana luiVecerzan ca e si consilier local.Nu e usa de biserica Vecerzan,aceeasi clica ?
Raspunde

florina

Acum 8 ani

Problema maidanezilor NU TREBUIE lasata pe mana ONGurilor. E cea mai mare greseala! Asa n-o sa scapam veci de ei pentru ca interesul ONGurilor e sa fie multi maidanezi sa poata ei face rost de bani de la fraieri. Vrem contract cu serviciu de ecarisaj, numar de telefon unde sa sunam sa vina sa adune maidanezii din Selimbar. De un an de zile cand intreb de numar de telefon mi se zice sa sun la primarie. Pai la ora 5 dupa-masa cand ajung eu acasa la primarie nu mai e nimeni.Ecarisajul trebuie sa vina sa-i adune si poate dup-aia sa-i imparta la 1000 de ONGuri sau sa faca ce vrea cu ei. Trebuie adunati toti maidanezii de pe strazi si campuri urgent si e clar ca ONGurile nu o sa faca asta!
Raspunde

...

Acum 8 ani

pe de alta parte e foarte necesara pedepsirea aspra a celor care isi lasa cainii liberi pe strada periodic. Sunt foarte multi cei care din lenea de a strange mizeria isi scot cainele in strada zilnic. Si evident ca nu sunt nici sterilizati (tot din lene sau zgarcenie)
Raspunde

Popescu M.

Acum 8 ani

Intr-adevar, un serviciu de ecarisaj e necesar ! Chiar daca acum se strang cei 300 de caini, vor veni altii si altii, pana cand se rezolva si la Sibiu sau imprejurimi. Caiinii care sunt acum pe strazi sunt altii decat cei de acum trei ani. Si @Sibian 100% vrea mai multe firme la Selimbar, nu ?... Suntem deja trei cu propunerea asta.
Raspunde

Daniel

Acum 8 ani

Schimbarea stapanilor, bucuria nebunilor !!! Credeti ca mironescu sau sandru vor face ceva pt Selimber -->Gresit !! vor face pt ei si gasca lor, macar sa fie continuitate in proiectele actuale ale selimberului.
Raspunde

Giani

Acum 8 ani

Constat ca Grecu asta are sustinatori ca si caracterul si obiceiurile lui.. Multumim pentru anunt dar nu !!! In nici un caz Maricuta 2 !! Asteptam sa vedem ce oferte mai avem Apropos de la PNL cine candideaza ????
Raspunde

Mitre

Acum 8 ani

Filip Botezatu
Raspunde

Selimbar - localitate de tip parazit

Acum 8 ani

"Dragilor" din Selimbar.... voi sa vorbiti doar dupa ce ve-ti fi in stare, ca localitate, sa va descurcati singuri, fara acces la scolile din Sibiu unde va aduceti copii dupa ce va dati peste cap sa va ia cineva in spatiu ca rezidenti, fara spitale unde sa veniti pentru ca in Selimbar nu exista asa ceva, fara teatru, fara fabricile unde plecati toti dimineata si reveniti seara si fara multe alte lucruri ce voua va lipsesc si nici nu realizati. Altfel sunteti cu coada pe sus pentru ca un primar excroc, un infractor ordinar impreuna cu gasca lui v-au luat ochii ( probabil ca nici nu i-a fost greu sa va prosteasca atatia ani) cu cateva blocuri si piscoturi asezate pe strazi ( la care partea lui de spaga a fost imensa). Cand o sa puteti face toate acestea fara sa depindeti vital de orasul Sibiu, atunci sa mai vorbiti, pana atunci sunteti asa cum reiese din toate studiile socio-economice, o localitate parazit. Si inca o veste pentru voi...cu voia sau fara voia voastra ( sunt convins ca sunt putini cei ce nu vor, din motive care tin de spaga si alte afaceri necurate) asimilarea Selimbarului si transformarea lui in cartier al Sibiului, la fel cum s-a intamplat si cu Gusterita, se v-a intampla in maxim 4-5 ani poate chiar mai repede.
Raspunde

Popescu M.

Acum 8 ani

Nu cred ca cineva de pe-aici a lasat impresia ca e "cu coada pe sus" pentru ca e selimbarean, este doar perceptia ta izvorata de unde ??? Nu cred ca esti sibian pentru ca sibienii nu gandesc asa despre selimbareni. Si apoi de unde expresia "localitate parazit" ? Orice drum la Sibiu inseamna un ban lasat in oras: la teatru, spitale, magazine, scoli, etc. Nu luam nimic gratis. Platim pentru ce primim.Oricum sunt mai multi sibieni care vin in Selimbar decat invers, la moll. Parazitii de regula se starpesc ! Ce e cu dezbinarea asta de tip ...??? "Dezbina si cucereste". Si vrei sa stii ceva: nici nu ne deranjeaza sa devenim cartier al Sibiului !!! PS: "veti fi", "se va intampla" se scriu legat iar "copiii" se scrie cu trei de i in fraza ta.
Raspunde

sibian

Acum 8 ani

am mai citit ca exista legi care spun ca daca granita a doua localitati se intinde pe mai mult de 2 km sau daca intr-o comuna lipita de un oras se construiesc blocuri mai mari de 7 etaje, etc, atunci comuna respectiva se uneste cu orasul. cred ca trebuie doar aplicata legea. dar de catre cine?
Raspunde

sibian

Acum 8 ani

daca tot vrem sa desfiintam prefecturile, haideti sa vedem daca putem desfiinta niste primarii, gen primaria selimbar, primaria cristian, etc, ce rol mai au primariile in astfel de localitati fizic unite cu sibiul? cred ca trebuia si centura sibiului facuta dincolo de sura mare si unita si sura mare cu sibiul.
Raspunde

Eu

Acum 8 ani

Marius Grecu este un papagal condus de Maricuta. Vorbe goale promisiuni etc. Stai langa un infractor 8 ani precum spunea el, il pazesti si ii faci jocurile dupa care incerci sa prostesti lumea ca tu nu esti ca el. Bravo! Votatil!
Raspunde

Un alt Eu

Acum 8 ani

E normal ca "umbra" fostului primar sa-l urmareasca insa important e munca depusa de Grecu in toti acesti ani! L-am vazut de "n" ori la lucrari pe strazi si in primarie vorbind cu fiecare om in parte. Deci cu siguranta ii place ceea ce face si e dedicat! Pentru asta votez cu incredere Marius Grecu!
Raspunde

LIRI

Acum 8 ani

Daca tot asa de scumpe sunt terenurile TOT OILE VOR MANCA IARBA D EPE ELE SAU VOR FI LASATE PRADA SARCIEI!!!!!!!!!!CA DE CUMPARAT BUCATELE DE PAMANT SI SA CONSTRUIESTI NU E LOC DE MAFIE!!!!!!!!!
Raspunde

bodea

Acum 8 ani

Se va face asa : Centrul comercial si localitatea Selimbar respectiv bugetul de 7 milioane euro pt care se justifica sau nu dezvoltarea comunei trece la Sibiu. Se organizeaza primaria la Vestem cu satele apartinatoare Mohu respectiv Bungard. Astfel ia sfarsit Batalia de la Selimbar,in final Mihai Viteazu decapitat, oastea destramata liniste si pace in linistitul cartier al Sibiului-Selimbar linistea de langa oras.
Raspunde

Cipi

Acum 7 ani

Aceasta persoana Marius Grecu împreună cu arhitectul un așa zis Silvestru sper sa nu greșesc fac grave ilegalități în selimbarului, de la infracțiuni în autorizațiile de construcții și până la infracțiuni de tolerare a acestora, Sunt mana in mana cu infractorii ii care aduc prejudicii ii materiale comunei, si statului roman prin nerespectarea legilor
Raspunde

aninima

Acum 7 ani

Potrivit unui comunicat al DNA de joi, procurorii anticorupție din cadrul – Serviciului teritorial Alba Iulia au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând de la data de 25.11.2015, a inculpaților: „GRECU MARIUS, viceprimar al comunei Șelimbăr, județul Sibiu, la data faptelor, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: – constituire a unui grup infracțional organizat, – abuz în serviciu, – luare de mită,
Raspunde

Anonim

Acum 7 ani

M-am mutat de 1 an in Selimbar. Voi sustine candidatul care doreste dezvoltarea comunei. Aici nu ma refer la inca o biserica, urat din partea voastra. In selimbar din cate observ e nevoie de strazi luminate si asfaltate, de mijloace de transport deoarece Trasmixt este infect si nu respecta programul. Mai nesar vad rezolvarea acestor probleme, decat un spa..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus