Duminică,
04.06.2023
Cer Senin
Acum
12°C

Polițiștii sibieni ies mâine cu familiile la plimbare cu bicicleta. Pentru viață

Polițiștii sibieni ies mâine cu familiile la plimbare cu bicicleta. Pentru viață

Polițiștii sibieni, însoțiți de familii și peste o sută de elevi de la mai multe școli, ies mâine la o plimbare cu bicicleta pentru a promova respectarea regulilor de circulație de către bicicliști, dar și pentru a-și susține un coleg aflat în momente grele.

Evenimentul a fost denumit ”Pedalăm pentru viață”.

”Pedalăm pentru viață și în scop umanitar, polițiștii sibieni donând benevol sume de bani pentru ajutorarea familiei unui polițist care din nefericire, trece printr-o perioadă dificilă”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.
Startul se va da vineri, 18 martie, ora 13:00. Deplasarea va fi efectuată pe pista pentru biciclete, pe traseul: parcarea Stadionului Municipal Sibiu din Parcul Sub Arini – Grădina Zoologică – Muzeul Civilizației Populare Tradiționale “Astra” și retur.
”Pentru cei mici, în parcarea din fața Stadionului Municipal Sibiu, polițiștii rutieri și cei de la prevenire vor organiza ateliere și activități interactive, având posibilitatea să devină „Polițist pentru o zi””, au mai transmis reprezentanții IPJ Sibiu.
Polițiștii sibieni vor veni alături de copiii și soții sau soțiile lor. Ei vor pedala alături de elevi ai Colegiului Național Octavian Goga Sibiu, Colegiului Național Samuel von Brukenthal Sibiu și Școlii Gimnaziale nr. 2 Sibiu.

Evenimentul este susținut de Complexul Muzeal Astra Sibiu, Grădina Zoologică Sibiu, Asociația Tura în Natură Sibiu, Crucea Roșie Sibiu și Școala nr. 21 prin prezența patrulelor școlare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

opo

Acum 7 ani

ce reguli trebuie sa respecte jigodiile astea pe pista din padure?! ce jeguri javrele astea de politisti. merg prin parc ca sa nu-i pasca vreun pericol, ca pe drumurile reale.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus