Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu prezent la un spectacol TNRS în Luxemburg

Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu prezent la un spectacol TNRS în Luxemburg

Teatrul Național „Radu Stanca” se află zilele acestea într-un turneu internațional, iar weekend-ul acesta au ajuns în Luxemburg cu spectacolul Marat/Sade. Printre spectatorii din Luxemburg se vor afla și trei invitați de onoare, Vlad Alexandrescu, Ministrul Culturii din România, Xavier Bettel, Prim-Ministrul și Ministrul Culturii din Luxembug, dar și Roxana Iftimie, ambasadorul României la Luxemburg.

„Am primit cu bucurie și emoție vestea prezenței Excelențelor Lor la reprezentația spectacolului nostru Marat/Sade. Într-un peisaj atât de bogat și ofertant din punct de vedere cultural cum este Luxemburgul, alegerea spectacolului nostru ne onorează. Vom juca cu aceeași dăruire care face TNRS faimos pe scenele internaționale”, spune Constantin Chiriac, directorul instituției sibiene.

Spectacolul Marat/Sade este pus în scenă de regizorul Charles Muller, iar din distribuție fac parte actorii Marius Turdeanu, Adrian Matioc, Diana Fufezan, Serenela Mureşan, Ciprian Scurtea, Ioan Paraschiv, Dan Glasu, Vlad Robaş, Eduard Pătraşcu, Cătălin Pătru, Veronica Arizancu, Cristina Ragos, Raluca Iani, Cendana Trifan, Cristina Stoleriu, Daniel Plier, Cătălin Neghină, Codruţa Vasiu, Dana Taloş, Mihai Coman, Viorel Raţă, Liviu Vlad.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus