Luni,
23.05.2022
Acum
0°C

Regele internațional al romilor, Dorin Cioabă  se pregătește pentru o posibilă  întâlnire cu Hillary Clinton

Regele internațional al romilor, Dorin Cioabă  se pregătește pentru o posibilă  întâlnire cu Hillary Clinton

Autointitulatul rege internaţional al romilor, Dorin Cioabă, a anunțat, astăzi, ca îi va trimite o scrisoare principalului candidat democrat din SUA, Hillary Clinton, în care o anunță că el îi îndeamnă pe toți cei 300.000 de romi americani să o voteze.

Dorin Cioabă îi roagă pe toți romii din SUA să o voteze pe Hillary Clinton pentru că a arătat că este o persoană deschisă către comunitatea lor și pentru că luptă pentru valorile familiei.

"Și eu, ca președinte al Organizației Internaționale a Romilor, dar și în calitatea mea de rege internațional al romilor, vreau să-i rog pe toți romii din SUA, pe cei care au drept de vot, să voteze la alegerile care vor avea loc în SUA candidatul Partidului Democrat, și anume doamna Hillary Clinton, pentru că ea a arătat o deschidere către comunitatea noastră de romi. (...) Ca femeie, Hillary Clinton a arătat că este o persoană care ține foarte mult la familia ei. Chiar dacă a fost la un pas să se destrame, Hillary Clinton a știut cum să gestioneze situația aceea critică. (...) Hillary Clinton a decis să își ierte soțul și să pună mai presus valorile familiei. (...) Și noi romii ne luptăm pentru valorile familiei", a afirmat Cioabă, pentru Agerpres.
Lecții de engleză și pălărie de cowboy 

Pentru întâlnirea pe care și-o dorește cu viitorul președinte Hillary Clinton, la Casa Alba, Dorin Cioabă și-a cumpărat deja o pălărie de cowboy și o cravată cu steagul Americii. Posesor al unei limuzine produse în SUA, Dorin Cioabă a mărturisit că de mic copil l-a îndrăgit pe celebrul personaj din serialul Dallas, J.R. Ewing. J.R. a fost un model pentru toată familia Cioabă, atât pentru bunicul lui Dorin, cât și pentru tatăl acestuia, Florin Cioabă.

Totuși, acesta se teme că romii sunt deocamdată sceptici și nu au susținut până acum o femeie.

"O mică problemă ar fi și anume aceea că, până acum, romii nu au dat suport unei femei să fie conducătoare", a recunoscut Dorin Cioabă.
Dorin Cioabă ia meditații de câteva luni, la limba engleză, pentru a putea vorbi personal, fără traducător, cu Hillary Clinton.
"Am început să iau lecții de engleză pentru că am nevoie să mă duc la Casa Albă fără translator. De ce? Pentru că translatorul poate să nu traducă acolo tot ce spun eu și s-ar putea ca vizita mea în SUA să nu își atingă scopul", a spus Dorin Cioabă.
Regele Cioabă mai spune că el nu a învățat la școală limba engleză, ci rusa. De aceea, acum, de două ori pe săptămână ia meditații la engleză, de la un profesor care vine acasă la el.

Sursă: Agerpres

 

 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

Zorro

Acum 6 ani

Acest bou nu stie ca intr-o tara democrata lasi pe fiecare sa voteze dupa cum ai dicteaza consttinta. Nu ai voie sa influentezi in nici un fel vreun vot. Cum sa ai rogi pe conationali sa voteze in favoarea cuiva? Dobitocul asta crede ca-i ca in Romanica, pardon Tiganiada noastra balcanica? Citi dintre conationalii lui au drept de vot in SUA? Merita efortul? Inainte de a lua lectii de engleza, ar fi bine sa invete istorie si ceva norme si etica a democratiei.
Raspunde

Medici Fara Frontiere

Acum 6 ani

Citez : Autointitulat Rege International al romilor, Dorin Cioaba .E aici raspunsul la idoielile tale . :)
Raspunde

vidrix

Acum 6 ani

Elena Andrei...asta inseamna articol pentru tine ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus