Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
0°C

Criminali încarcerați după doi ani de la omor

Criminali încarcerați după doi ani de la omor

Trei bărbați, condamnați pentru că au ucis un cunoscut în luna aprilie 2014, au fost ridicați ieri de polițiștii sibieni, după ce instanța a emis pe numele lor mandat de executare a pedepsei. Cel mult 12 ani vor executa sibienii, pentru fapta lor.

Cei trei bărbați, Valentin Secelean, Mircea Pomană și Dumitru Dacian Crăciun au ucis, în urmă cu doi ani, un bărbat care locuia în gazdă la un prieten. Împreună cu acesta, Sebastian Gabriel Roca, bărbații au tăbărât, în noapte de 28 spre 29 aprilie 2014, asupra chiriașului în vârstă de 56 de ani.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, victima ar fi avut datorii la plata chiriei, așa că gazda i-a chemat pe cei trei prieteni în ajutor, ca să-și recupereze banii. Pentru că chiriaşul s-a opus, l-au snopit în bătaie, până când victima a decedat. Mai multe persoane care locuiesc în blocul de pe strada Simion Mehedinţi, unde s-a produs crima, au declarat că ‚,au auzit ţipete’’, proprietarul apartamentului spunând de mai multe ori ‚,să-mi dai banii!”. În aceeaşi noapte, la ora 4:30, Sebastian Gabriel Roca a sunat la poliţie, recunoscându-şi fapta. El a fost arestat preventiv şi urmează să fie transportat spre penitenciarul unde îşi va executa pedeapsa, în urma deciziei definitive a Curţii de Apel Alba Iulia.

Prietenii care l-au ajutat să îşi omoare chiriaşul au fost ridicaţi şi ei, ieri, de poliţiştii sibieni. „Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Sibiu, Compartimentul Urmăriri, au identificat şi prins pe raza municipiului Sibiu, trei bărbaţi, sibieni cu vârste cuprinse între 29 şi 31 de ani, pe numele cărora Tribunalul Sibiu a emis mandat de executare a pedepsei închisorii cu câte 12 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi tâlhărie calificată”, se arată într+un comunicat din partea IPJ Sibiu.

Citeşte din arhivă: Crima pe strada Simion Mehedinti

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus