Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

"Zăpada mieilor" face victime: DN7H, blocat în apropiere de autostradă

Drumul Național care trece prin Zona Industrială Vest și face legătura cu autostrada A1 este complet blocat, în urma unui accident petrecut în urmă cu puțin timp.

Șoferul unui Range Rover înmatriculat în Vâlcea a derapat și a intrat pe contrasens, de unde venea, regulamentar, un TIR. Șoferul autocamionului nu a mai putut evita coliziunea. Conducătorul auto care se face vinovat de producerea accidentului a fost depistat și cu o concentrație de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Este al doilea accident produs în mai puțin de 4 ore, pe drumurile naționale din județul Sibiu. Tot astăzi, șoferul din Vaslui al unei mașini a intrat pe contrasens, pe Hula Bradului și a lovit un microbuz în care se aflau turiști. Unul dintre aceștia, cetățean danez, cât și șoferul vinovat de accident, au ajuns la spital.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Titlu jenant

Acum 8 ani

Adeca alcoolul nu are nimic de a face cu accidentul, zăpada "mieilor" este de vina.Mai bine "Tăcerea mieilor" pentru voi ăștia de la Turnul Sfatului:)))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus