Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

A şasea oară poate-i cu noroc. CSU Sibiu caută revanşa în faţa Mureşului: ”Mă bazez pe dorința jucătorilor”

A şasea oară poate-i cu noroc. CSU Sibiu caută revanşa în faţa Mureşului: ”Mă bazez pe dorința jucătorilor”

CSU Sibiu joacă mâine, pe teren propriu, cu BC Mureş Târgu Mureş, în etapa a 29-a din LNBM.

Sibienii au doar o singură victorie în prima grupă valorică, situându-se pe poziţia a şasea, în timp ce mureşenii au reuşit două victorii, fiind ocupanta poziţiei a patra. În meciul tur din grupa A valorică, BC Mureş s-a impus cu scorul de 72-66. În acest sezon, CSU Sibiu a mai suferit alte patru înfrângeri în faţa mureşenilor: două în Cupa României şi alte două în sezonul regulat.

 Înaintea partidei, sibienii sunt dornici de revanşă:

”Avem în față un nou meci cu BC Mureș Târgu Mureș. În acest sezon ne-au învins de cinci ori, dar sâmbătă vom încerca să le punem probleme mai mari. Să sperăm că vom și reuși, chiar dacă vom fi, din nou, în formulă incompletă, ca și la Oradea. Mă bazez pe dorința jucătorilor de a-și lua revanșa și sper că vom face un meci bun, de la care spectatorii noștri vor pleca bucuroși. Clasamentul este mai puțin important pentru că noi avem șanse mici să urcăm de pe poziția a 6-a, iar Mureșul are șanse mici să mai prindă primele 3 sau să mai coboare de pe 4. Va fi un meci de pregătire pentru PlayOff  în care noi am putea avea o tresărire de orgoliu. Așa cum Tincu a demonstrat că merită minute făcând mai mult în apărare, apoi în atac, așa sper ca și Cioacătă și Păun să înceapă mai bine în apărare și să mă forțeze să le acord mai multe minute în teren”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Atlassib Sibiu.

 ”În opinia mea, va fi un meci destul de echilibrat, la fel ca și celelalte meciuri de până acum. Sper să rezolvăm problema sfertului trei și astfel cred că vom avea șanse să câștigăm, mai ales că vom juca pe teren propriu, avându-i alături pe suporterii noștri. În echipă atmosfera este foarte bună și toată lumea este determinată. Cred că în meciul acesta avem șanse mai matre decât până acum, cu Mureșul. Sper ca suporterii să vină la sală pentru a ne susține în coninuare, deși parcursul nostru în această a doua fază a campionatului nu a fost foarte bun. Sperăm să facem o figură bună în PlayOff”, a spus Cornel Cioacătă.

Meciul de mâine seară va începe la ora 19:00 și va fi transmis LIVE pe DigiSport.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus