Sâmbătă,
25.06.2022
Cer Senin
Acum
13°C

Sibian prins după un an, acuzat că a dat mai multe spargeri în Alba Iulia

Sibian prins după un an, acuzat că a dat mai multe spargeri în Alba Iulia

Poliţiştii din Alba Iulia au anunțat joi că au identificat și reținut un bărbat din judeţul Sibiu, bănuit de comiterea a două furturi din societăţi comerciale din municipiul Alba Iulia, fapte prin care s-a cauzat un prejudiciu de peste 1.200 de lei.  

Bărbatul are 39 de ani și este din comuna Moşna. El este suspect de două furturi din societăţi comerciale, fapte sesizate poliţiei în 20 ianuarie 2015 şi 16 mai 2015.

În sarcina bărbatului s-a reţinut faptul că, în seara zilei de 20.01.2015, în timp ce se afla într-un magazin din cartierul Oarda al municipiului Alba Iulia, a profitat de neatenţia angajaţilor şi a sustras diverse bunuri, în valoare totală de 635 lei.

În dimineaţa zilei de 16.05.2015, în timp ce se afla într-un magazin din cartierul Ampoi al municipiului Alba Iulia, profitând de neatenţia angajaţilor şi sprijinit de un bărbat de 48 de ani, din municipiul Sebeş, a sustras bunuri, în valoare de 586 lei.

Faţă de S.N.F., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, iar faţă de complicele său, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de complicitate la furt, anunță ziarulunirea.ro.

 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus