Joi,
05.08.2021
Cer Senin
Acum
18°C

Președintele României petrece Paștile la Sibiu

Președintele României petrece Paștile la Sibiu

Președintele României, Klaus Iohannis, petrece Paștile în acest sfârșit de săptămână la Sibiu, alături de soția lui Carmen Iohannis și prietenii apropiați.

Cuplul prezidențial a participat sâmbătă seara la slujba de la Biserica Romano-Catolică din Piața Mare. Klaus Iohannis este evanghelic luteran, însă participă în mod obișnuit la slujbele de la biserica din Piața Mare. Atât el cât și soția iau loc în mijlocul corurilor și cântă pe parcursul slujbelor.

În această seară cei doi au sosit cu câteva minute înainte de ora 21:00 în Piața Mică și au intrat în biserică folosind ușa din spate, fără a se întâlni cu sibienii prezenți în Piața Mare, sau cu presa.

În timp ce majoritatea credincioșilor sunt obișnuiți cu prezența familiei Iohannis la slujbe în această biserică, unii turiști veniți în fosta Capitală Culturală Europeană au fost încântați să stea la slujba de Înviere în aceeași biserică cu președintele.

"Am venit ca să-i văd pe domnul președinte și pe prima doamnă. Au stat la balcon. Paște Fericit, România!", a spus la finalul slujbei o turistă venită la Sibiu tocmai din Filipine.

Anul trecut de Paști, Klaus și Carmen Iohannis au fost la părintii lui, în Germania. De Crăciun cei doi au fost în Florida, Statele Unite ale Americii.

În Sibiu sunt peste 7.000 de credincioși evanghelici și catolici care sărbătoresc Paștile în aceste zile.

Foto: Arhiva TS

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Dan Capitan

Acum 5 ani

Marele MUT ne face de rusine. Cu sictirul lui cu care conducea Primaria, nu-i merge la Bucuresti. Aici in Sibiu si-a cumparat, foarte ieftin, toata presa locala. In ultimul timp (3-4 ani), prin diferite contracte publicitare a firmelor mari din Sibiu cu televiziuni centrale, a cumparat si o parte din presa mare.
Raspunde

generalul

Acum 5 ani

Dupa cum te exprimi, dupa momentul ales sa dai cu..., te faci singur de rusine! Nu ai nevoie de un presedinte ptr. asta !
Raspunde

Deceptionatul

Acum 5 ani

Cred ca, cu-n Presedinte hot de case, cu-n Presedinte care face mai multe calatorii externe decat Conferinte de Presa, nu poate decat sa-ti fie rusine. Inteleg frustrarea celui de mai sus, si eu am avut alte asteptari de la acest om Johannis, ne-a inselat la fel ca si Contantinescu.
Raspunde

Justitia

Acum 5 ani

Johannis nu a facut nimic demn de-un Presedinte. A achizitionat 6 case (din meditatii desigur) si, si-a cumparat presa. Desi se stia foarte bine ce face acest infractor, in ultimii ani, nu s-a scris nimic; cu foarte mici exceptii care erau puse pe seama starii de sanatate psihica a jurnalistilor. Daca-si prinde vre-un procuror mintea cu el, sigur vom mai afla multe...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus