Duminică,
27.11.2022
Innorat
Acum
2°C

CNADNR a lansat vineri o nouă licitație pentru autostrada Orăștie-Sibiu

CNADNR a lansat vineri o nouă licitație pentru autostrada Orăștie-Sibiu

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale a anunțat vineri inițierea procedurii de licitație deschisă pentru atribuirea contractului de servicii având ca obiect: “Expertiza tehnică asupra lucrărilor executate pentru obiectivul Autostrada Orăștie - Sibiu, lot 3”.

După ce a reziliat contractul cu italienii de la Salini Impregilo Spa, CNADNR-ul vrea acum să vadă dacă pot apărea probleme de execuție și în alte locuri pe autostradă.

”În vederea finalizării acestui obiectiv, având în vedere stadiul execuției lucrărilor, a defectelor existente în șantier și a lucrărilor rămase de executat, se impune clarificarea calității și cantității lucrărilor executate în șantier prin expertizarea acestora. Expertiza se va pronunța și asupra Proiectului tehnic de execuție”, se arată într-un comunicat al CNADNR remis vineri.
Valoarea estimată a contractului de 1.808.496,00 lei fără TVA, (inclusiv cheltuieli diverse și neprevăzute în procent de 10% din valoarea serviciilor), sumă ce va fi suportată din garanția de bună execuție a contractului reziliat.

Durata contractului este 15 luni de la data intrării în vigoare. Primele 5 luni ale contractului sunt pentru finalizare expertizei tehnice. După primele 3 luni de la începerea contractului vor urma 12 luni necesare pentru instalarea sistemului de monitorizare a zonelor cu instabilitate a terenului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Odin

Acum 6 ani

Nu fiți îngrijorați de data asta o sa primească Bechtel proiectul! :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus