Luni,
27.06.2022
Partial Noros
Acum
28°C

Gyuri Pascu deschide maratonul '25 de ore de teatru non - stop'

Gyuri Pascu deschide maratonul '25 de ore de teatru non - stop'

Ediţia a VI-a a Festivalului '25 de ore de teatru non - stop' va fi deschisă sâmbătă, 16 aprilie 2016, de la ora 19:00, cu comedia '4 x 4 personaje' a Teatrului Spiritual București, cu Ioan Gyuri Pascu în distribuție.

"Spectacolul are la bază un text scris de Daniela Marin, iar din distribuție fac parte actorii Ioana Ancea, Alice Nicolae, Andrei Roșu și Ioan Gyuri Pascu. Regia și scenografia spectacolului aparțin Danielei Marin. Spectacolul a avut premiera în data de 19 octombrie 2015 la București, iar cele mai recente două reprezentații ale spectacolului au avut loc anul acesta în Canada, în orașele Toronto și Montreal. Spectacolul '4 x 4 personaje' va avea loc la Teatrul Național 'Radu Stanca' Sibiu", potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

Biletele pentru toate spectacolele din cadrul festivalului '25 de ore de teatru non — stop' pot fi cumpărate online de pe pagina de facebook a festivalulului — facebook.com/respira.teatru, de pe site-ul oficial al festivalului www.respirateatru.ro, de pe siteul www.kompostor.ro — fără niciun cost suplimentar. În Sibiu biletele pot fi cumpărate de la Agenția Teatrală (Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 17), Librăria Habitus (Piaţa Mică, nr. 4) sau Librăria Humanitas (Str. Nicolae Bălcescu, nr. 16).

sursa

foto

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus