Joi,
26.05.2022
Acum
0°C

Poliția Locală a aplicat amenzi de aproape 200.000 de lei în ultimele două săptămâni. Parcările aiurea sunt pe primul loc

Poliția Locală a aplicat amenzi de aproape 200.000 de lei în ultimele două săptămâni. Parcările aiurea sunt pe primul loc

Agenții Poliției Locale Sibiu au aplicat în ultimele două săptămâni ale lunii martie 576 de amenzi în valoare de 191.875 lei. Aproape jumătatea dintre acestea, adică 281 de amenzi au fost aplicate pentru accesul, staționarea sau circulația pe trotuar.

”Pentru pătrunderea în zonele unde accesul este interzis au fost întocmite 25 de procese verbale, alte 25 de persoane fiind amendate pentru blocarea căilor de acces prin parcarea neregulamentară. Aproape 50 de persoane au fost amendate pentru că au parcat în zona indicatorului “Oprire interzisă”. Douăzeci și unu de contravenienți au fost identificați după ce au parcat pe trecerile de pietoni sau în zona acestora. Șase persoane au fost amendate pentru că au parcat în intersecții, iar doi proprietari de vehicule au parcat în stații de autobuz și de aceea au primit amendă. Trei conducători auto au ales să parcheze pe pistele pentru bicicliști, iar agenții Poliției Locale au constatat contravenția și au aplicat amenda corespunzătoare”, au transmis reprezentanții municipalității sibiene într-un comunicat de presă.

Pe lângă cele menționate mai sus, alte 50 de persoane au fost amendate pentru că au parcat în locuri cu folosință exclusivă, cum sunt stațiile de taxi sau pe locurile destinate persoanelor cu handicap. O persoană a fost amendată pentru circulația pe drumuri publice cu căruța. Doi pietoni au fost amendați pentru traversarea străzii în mod neregulamentar.

Cât privește disciplina în construcții, au fost aplicate 13 amenzi pentru executarea sau desființarea unor construcții fără autorizație sau fără a fi respectată documentația avizată. Șapte amenzi au fost aplicate proprietarilor care nu și-au îngrijit imobilul în mod corespunzător.

Nu în ultimul rând, în perioada analizată a fost înregistrat din nou un număr mare de amenzi aplicate persoanelor care apelează la milă publică în mod repetat. Un număr de 17 procese verbale au fost încheiate pentru această contravenție, în perioada precedentă fiind aplicate 18 astfel de sancțiuni.

Opt persoane au fost amendate pentru consum de alcool. Câte o persoană a fost amendată pentru următoarele contravenții: adresarea de amenințări și injurii, tulburarea liniștii publice și refuzul de a se legitima.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

x

Acum 6 ani

unde putem trimite reclamatii politiei pt masini care tot timpul sunt parcate ilegal (trotuar, treceri de pietoni etc)?
Raspunde

ra

Acum 6 ani

cand se vor ridica iarasi masinile parcate ilegal??????????????
Raspunde

kitkat

Acum 6 ani

incepeti cu masinile de VL
Raspunde

...

Acum 6 ani

ce vrajeli, pe str reconstructiei colt cu raului o banda ce circulatie e blocata permanent de un microbuz alb ( omul si-a cumparat strada) si nu vezi nici macar umbra de politist
Raspunde

ghitza

Acum 6 ani

Puteti reclama masini parcate ilegal la Politia Locala Sibiu: 0269-208978. Nu va mai plangeti ca de ce nu se face nimic, puneti mana pe telefon si o sa vedeti ca functioneaza.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus